Nevyšla mi reťazová materská. Čo teraz?
Medzi koncom rodicovskej a nastupom na dalsiu matersku mam cca 1,5 mesiaca. Ako to vyriesit co najlepsie aby sa mi neznizila materska?
Vdaka
@lylyjana tiez som musela nastupit na 3 mesiace. ale ved plat sa ti od poslednej materskej neznizil. materska sa bude pocitat z predpokladaneho prijmu, ktory ti uvedie zamestnavatel za minuly rok. terajsia materska bude nizsia len o odmeny, ktore si mala zapocitane v predchadzajucej. teda ak ti povodny tpp stale trva
@54tinka54 dakujem. A nevies ako sa to presne rata? Lebo pocas rodicovskej som sice nepracovala ale dostala som aj nejake bonusy z firmy (napr vianocny) ako ostatni zamestanci, tak ci to neovolyvni matersku.
Na PN ma to netaha kvoli tomu ze budem okliestena vychadzkami, ak by som vobec nejake dostala.
@54tinka54 myslim, ze by som len cerpala dovolenku ak by mi to vyslo na tolko dni. Lebo mam pracu v korporate a realne by mi podla mna nikto nic nedal robit na par dni… ale ano, mas pravdu, ten mesiac sa da vydrzat a mozno budem na tom tak, ze aj budem rada ze som doma cely cas
z príjmu za minulý kalendárny rok, ak si príjem nemala uvedú ti prepokladaný príjem

Ísť do prace?