Opatrovanie dieťaťa so silnými dioptriami

8dada8
3. júl 2017

Ahojky žienky. Chcem Vás poprosiť či nemáte niektorá skúsenosť alebo aspoň radu. Môj syn má dioptrie na jedno očko 6, a na druhé 9,5. Chcela by som si skúsiť vybaviť naňho opatrovné. Nemáte niektorá skúsenosť či to vôbec pôjde?????? Ďakujem

dai
3. júl 2017

@8dada8 ahoj. kvoli comu ho chces opatrovat? ved ked ma okuliare tak vidi, nie? ( moj otec prezil cely zivot s podobnymi dioptriami a teda fungoval uplne normalne....)

zooeynka
3. júl 2017

@8dada8 ja mam dioptrie este o trosku vyssie a s kontaktnymi sosovkami nikto ani len netusi o mojom "hendikepe", aj vodicak mam...Myslim ze toto ako diagnoza ti na opatrovne neprejde, das mu okuliare a zivot ide dalej.

mummy01
3. júl 2017

@8dada8 a konkretne ake obmedzenia ma v beznom zivote? Na to aby si vobec mohla uvazovat o opatrovatelskom by muselo tvoje dieta vyzadovat specialnu starostlivost a hlavne opateru.

monikahozova
3. júl 2017

MOJ SYN SA NARODIL SO SIVIM ZAKALOM KED MAL MESIAC TAK HO OPEROVALI MAL 28 DIOPTRIE TERAZ SA MU ZLEPSUJU AKO RASTIE MA LEN 18 JE HYPOTONICKY ,NERASTIE A FURT HO VYSETRUJU NEVEDIA ZISTIT DIAGNOZU MALI CHODI DO SKOLKY NA DOBEDU A JA POBERAM MATERSKU ZO ZDRAVOTNICH DOVODOV ZA OCKA MA ,4,5ROKA JE VELKE SIDLO TAKZE SKUS TO MOZNO TI TO SCHVALIA DRZIM PALCE MONIKA