icon

Otec na rodičovskej. A čo matka?

wave1804
31. jan 2023

Ahojte 💋
Priateľ pôjde od marca s malou na otcovsku rodičovskú a ja viem ze by som si mala dat odňať rodičovský ale uvažujem, že po tom by som sa "akoze" vrátila do prace. Vysvetlím.
Vycerpam si 2 týždne dovolenky v praci a mam tu možnosť ísť potom na PN. Viem znie to ako účelová PN ale môj zdravotný stav je momentálne hodný PNky, a určite bude aj za mesiac.
Riešila ste to tak niektorá už? Ze muž išiel na Rodičovskú a vy ste sa vrátili do prace a hodili ste sa PN hneď?
Prosím, neodsudzujte ma, snažíme sa prilepšiť, každá koruna je nám dobra.
Ešte ďalšia otázka, priatel ma pozastavenu živnosť ale pôjde si ju otvoriť. Stále platí, že ak pracuje na TP q pôjde na rodičovskú, môže si pozastavenu živnosť otvoriť a faktorov at každý mesiac?
Ďakujem za vaše rady a skúsenosti 💋🙏

Strana
z2
wave1804
autor
31. jan 2023

@ailiba
@bublinka1426
@casillas28
Veru baby, nedomyslela som ako budem pred zamestnávateľom vyzerať, máte pravdu...vyprdnem sa na to, dám sa dokopy a pôjdem do roboty čím skôr, možno aj hneď, ďakujem vám a prajem všetko dobre

kate211
31. jan 2023

@martinkatinka Ja som po vybere vajecnika bola na pn 10 dni.

mondolina
31. jan 2023

@wave1804
urob ako to vyhovuje vašej rodine.

wave1804
autor
31. jan 2023

@kate211 ďakujem za info 🙏 podarilo sa ti potom ešte otehotnieť, ak sa smiem spýtať? Viem, že je to individuálne...ovplyvnilo to nejak potom tvoj cyklus?

kate211
31. jan 2023

@wave1804 Ja som dalsie deti neplanovala, ani neplanujem.

Strana
z2