icon

Pandemický rodičovský príspevok, keď syn dovŕšil 3 roky

baska94
9. sep 2020

Ahojte. Chcem sa informovať ako to je s pandemický RP, keď malý dovŕšil 3 roky 1.8.
Prídu mi papiere z úradu práce, alebo sa tam treba ísť osobne ukázať. A do kedy bude RP trvať?

Strana
z3
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
30. sep 2020

@ptmt1011 ja sa s tebou nejdem dotahovat, na vsetko mas odpoved "ako sa to neda".
Pekny den prajem (btw uz ma neoznacuj, dakujem)

ptmt1011
Autor odpoveď zmazal
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
lucka_ke
1. okt 2020

@ptmt1011 aj čítaš? rodičovský príspevok si mohla prehodiť na muža, ty ísť na úrad práce skôr a urobiť si kurz ešte predtým, ako bude mať dieťa 3 roky... však si vedela, že ten čas príde a mali ste sa s mužom na to pripraviť
a čo sa týka "odškodnenia" pri výpovedi z dôvodu zrušenia pracovného miesta - na to existuje zákonník práce - odstupné, následne podpora

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
monika1293
12. okt 2020

Baby viem že pandemicky rodičovský skonči 15 októbra . Za Október ešte dostanem ten RD či už nie?

jana005
12. okt 2020

@monika1293 áno, v novembri poslednýkrát za október

biii7
Autor odpoveď zmazal
marion09
7. nov 2020

Pandemicky predlzili

blondie4077
15. nov 2020

Dobrý večer,

mám prosbu vie niekto ako je to s pandemickým rodičovským príspevkom keď malý dosiahol 3 rôčky v septembri?
Mám nárok na vyplatenie tento mesiac alebo až budúci?
Vopred ďakujem

tilko
2. jan 2021

@petrapod chcem sa opýtať, ako ste to vyriešili...bolo možné ostať na pandemickom rodičáku aj keď ste mali prácu, ale dieťa nezobrali do škôlky?

draik
2. jan 2021

@tilko
Nie je to možné.

petrapod
2. jan 2021

@tilko som na pandemickej OCR.

tilko
2. jan 2021

@petrapod dakujem za odpoved...v praci ste to predpokladam riesili pisomne so suhlasom zamestnavatela...a potrebovali ste sa este niekde nahlasit,pripadne ine papierovacky?

petrapod
2. jan 2021

@tilko v práci som to písomne oznámila mesiac pred ukončením RD. A na internete ma tlačivo socialna poisťovna treba zaslať. Potom každý mesiac.

tilko
3. jan 2021

@petrapod dakujem 😉

petrapod
3. jan 2021

@tilko 🙂

jojojo30
5. jan 2021

baby proaim keď som nerobila na sk bola som do dovŕšení 6 roku ditete na neplaceny dovolenke rod.mam nárok na pandemický príspevok alebo dačo dite je doma nechodí do sklky

petrapod
6. jan 2021

@jojojo30 treba si zavolať na sociálnu neviem poradiť.

Strana
z3