icon

Počuli ste o zmene týkajúcej sa rodinných príspevkov?

andrearuj
12. dec 2013

Ahojte, len letmo som zachytila informáciu, že je potrebné dať na úrad papier týkajúci sa rodinných prídavkov na dieťa v tom zmysle, že býva a žije s rodičmi v jednej domácnosti. Počuli ste o tom niečo? Vďaka za info.

hradnapani
12. dec 2013
andybay1
12. dec 2013

ja som čítala toto:http://udalosti.noviny.sk/politika/10-12-2013/s-kym-su-vase-deti-fico-ziada-hlasenie.html

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
zuzanarichard
12. dec 2013

to sa týka detí do šesť rokov,ale ja som to pochopila tak,že ak matka pracuje a stará sa o dieťa nikto iný,tak aby tento svinský štát vedel,kde a s kým sú...

rakywanda
12. dec 2013

kde máme deti???? v tých "každé jedny prázdniny zatvorených" škôlkach, ktorých je z roka na rok menej, u "lacnej" opatrovateľky.....
napíšem, že je u starých rodičov? to im stačí???? pretože zverejniť mená a adresy starých rodičov nebodaj aj rodné čísla je v rozpore so zákonom o ochrane osobných údajov!
paničky na úradoch budú zavalené papiermi, som zvedavá KTO a KEDY to bude chodiť kontrolovať...
slušných ľudí idú buzerovať, ale do cigánskej osady nepôjde búchať nikto!

lubikan
12. dec 2013

by ma fakt teda zaujimalo ,ako to spoja s tym zakonom o ochrane osobnych udajov starych rodicov

a to nahlasovanie,ak dieta pojde do zahranicia...to akoze kazdy pred kazdou dovolenkou pojde uradu hlasit ,ze to a to dieta bude vtedy a vtedy u dovolenkoveho animatora,alebo sa kupat v stredozemnom mori??

Spiny jedny sk******

a ten kto nepracuje,tiez musi hlasit,kde su deti????????