icon

Podmienky na poberanie invalidného dôchodku

mima343
13. máj 2021

Ahojte, prosím vás, ak by som žiadala o invalidný dôchodok, musím mať 10 rokov odrobenych? Nejak my to nesedí, keď z môjho okolia poberajú invalidný dosť mladý ľudia... Ďakujem, veľmi pekne 😉

Strana
z2
mima343
autor
13. máj 2021

@oli18 áno, viem je to choré... Ja mam prsník po operácii a mam tam ešte hematony po havárii, takze bude asi ďalšia operacia... A čudujem sa, že vám nedali na chrbticu lebo co poznám ľudí väčšinou majú na chrbticu a nemali ani operácie, závisí to aj od lekára, ale je to nespravodlivé.. No, ved za skúšku, nič nedám, hlavne nech je človek zdravy ja kašlem na tie peniaze, ale prečo ne skúsiť, je ťažká doba a keď to môžu poberať naši spoluobčania co im nič nieje tak prečo nie

xena0
13. máj 2021

@mima343 nie všetko je vidieť 🙂 nemala by si tak posudzovať... To tiež nieje spravodlivé

sweetyna
14. máj 2021

@mima343 drzim palce, aby ti to dobre dopadlo 😉

rubina123
12. júl 2021

Ahojte, mala by som otázočku
Môžem si vybaviť invalidný dôchodok, keď niesom vedená v Sociálnej poisťovni? Okrem toho som aj osobná asistentka ale mám iba 91 hodin asistencie mesačne,, vďaka za každú odpoveď

sana611
6. aug 2021

@aduskalac do odpracovanich rokov sa zapocitava aj skola aj deti ci ako

kacenocka2
1. okt 2021

Prosim vas,neviete po akej dobe od poziadania alebo zamietnutia prveho ID môžem zas podať žiadosť o ID?

mandarinka555
9. apr 2023

@mima343 Kŕčové žily má každá tretia žena...Na ID musíš mať fakt "dobrú" diagnózu...Väčšinou sú to psychiatrickí pacienti...

Strana
z2