Podmienky na poberanie invalidného dôchodku
13. máj 2021
Ahojte, prosím vás, ak by som žiadala o invalidný dôchodok, musím mať 10 rokov odrobenych? Nejak my to nesedí, keď z môjho okolia poberajú invalidný dosť mladý ľudia... Ďakujem, veľmi pekne 😉
Predošlá
Strana
z2
Ahojte, mala by som otázočku
Môžem si vybaviť invalidný dôchodok, keď niesom vedená v Sociálnej poisťovni? Okrem toho som aj osobná asistentka ale mám iba 91 hodin asistencie mesačne,, vďaka za každú odpoveď
Prosim vas,neviete po akej dobe od poziadania alebo zamietnutia prveho ID môžem zas podať žiadosť o ID?
@mima343 Kŕčové žily má každá tretia žena...Na ID musíš mať fakt "dobrú" diagnózu...Väčšinou sú to psychiatrickí pacienti...
Predošlá
Strana
z2

@oli18 áno, viem je to choré... Ja mam prsník po operácii a mam tam ešte hematony po havárii, takze bude asi ďalšia operacia... A čudujem sa, že vám nedali na chrbticu lebo co poznám ľudí väčšinou majú na chrbticu a nemali ani operácie, závisí to aj od lekára, ale je to nespravodlivé.. No, ved za skúšku, nič nedám, hlavne nech je človek zdravy ja kašlem na tie peniaze, ale prečo ne skúsiť, je ťažká doba a keď to môžu poberať naši spoluobčania co im nič nieje tak prečo nie