icon

Pokazí mi práca na 4 hodiny druhú materskú?

15. dec 2025

Pokazi mi praca na 4 hod. Denne pocas rodicaku druhu materaku? U ineho zamestnavatela.. nova zmluva.. stara bezi..
Dakujem

anonym_fe3422
15. dec 2025

@anonym_autor praveze zlepsi ved mas posilneny prijem …

anonym_88eb43
15. dec 2025

Mne pokazila, keď som išla na polovičny lebo mi ratali príjem z polovicneho platu a nie z celeho ako pred prvou materskou. Ale pre istotu zavolaj do sociálnej poisťovne a budeš vediet

sara07
15. dec 2025

spytaj sa mihala v poradni , radšej by som si to zistila pretože to vkuse menia , čert sa v tom vyznaj

zalka
15. dec 2025

@anonym_autor na novú zmluvu zlepší,
Úpravou starej zhorsi

autor
15. dec 2025
@zalka

@anonym_autor na novú zmluvu zlepší,
Úpravou starej zhorsi

@zalka bol by to uplne iny zameatnavatel a uplne ina praca.. to je len prilezitostna.. ja sa chcem vratit do povodnej..

autor
15. dec 2025
@anonym_88eb43

Mne pokazila, keď som išla na polovičny lebo mi ratali príjem z polovicneho platu a nie z celeho ako pred prvou materskou. Ale pre istotu zavolaj do sociálnej poisťovne a budeš vediet

@anonym_88eb43 a to si isla au toho isteho zamestnavatela alebo ineho?

zalka
15. dec 2025
@anonym_autor

@zalka bol by to uplne iny zameatnavatel a uplne ina praca.. to je len prilezitostna.. ja sa chcem vratit do povodnej..

@anonym_autor potom budeš mat nárok na MD aj od toho 2 zamestnávateľa aj z pôvodnej práce...

autor
15. dec 2025
@sara07

spytaj sa mihala v poradni , radšej by som si to zistila pretože to vkuse menia , čert sa v tom vyznaj

@sara07 prosim ta ako sa da spytat. Mne to pride ze si musim kupit to clenske za 500 eur ked sa chcem spytat

sara07
15. dec 2025
@anonym_autor

@sara07 prosim ta ako sa da spytat. Mne to pride ze si musim kupit to clenske za 500 eur ked sa chcem spytat

@anonym_autor nie na dá sa aj že si zaplatiš len jednu otazku