Prechod z PN na materskú a opäť PN
Ahojte idem si k vam opat po radu,momentalne lezim v nemocnici zomrelo mi babatko v brusku cakam na porod, no zaujimalo by ma kedze to musim tento tyzden poriesit ako to je ked som bola cca 4 mesiace na pnke a teraz ked sa mi toto prihodilo neviem ci mam pokracovat dalej v pnke alebo nastupit na 14 tyzdnovu matersku. Keby nastupim na 14 tyzdnovu matersku mohla by som potom v praci dobrat dovolenku, pravdepodobne ma prepustia a opat nastupit na pn? Alebo co mam spravit? Dakujem za rady
@zalka cize staci ked tie kramy dostanem i denn pred skoncenim pracovneho pomeru stale este budem mat sancu v ten mesiac otehotniet. Ja sa ti este urcite ozvem ked sa to bude blizit 🙏 uvidim podla vysledkov i ako sa budeme citit, nie sme najmladsi tak keby sa chceme pokusit nemozme otalat dlho, a ked uz otalat nebudeme preco mam prist o tieto prispevky robila som tam predsa x rokov, preto si zistujem. No davas mi chrobaka do hlavy s tym, ze nepodpisat a marodit nekompromisne 😁
@zalka este sa chcem s tebou poradit zacina sa mi to blizit, jedna baba mi poradila, ze nemam podpisat vypoved dohodou plus odstupne k tomu. Poradila mi, aby som povedala, ze chcem vypoved s vypovednou dobou. Ze tym by som si natiahla trochu cas a este i dostala odstupne.materska mi konci v sobotu a od nedele mi vravela nech bud docerpam dovolenku alebo idem na pnku ocerku. Co si o tom myslis mozem to i tak spravit nestratim nic? Ide mi o to keby nahodou sa nam este o par mesiacov podari aby som mala narok na tehotenske i matersku

@zalka cize by som musela byt uz tehotna nevadilo by, ze som podpisala vypoved. Keby vypoved podpisem napr 20.4 a zistim v maji ze som bola tehotna pocas podpisania vypovede v kolkom by som mala byt tyzdni alebo ako to je?