Prečo mi odmietli príspevok na starostlivosť o chorého syna?
Mám chorého 12 ročného syna psychicky problém sám lekár odporúčal aby mi priznali príspevok tri razy mi odmietli
@jaro120904 Áno teraz to veľmi sprísnili, lebo naozaj už to bral každý. Ale zároveň na hlavu postavené, pretože naozaj poznám aj v rodine aj v okolí ľudí čo sa jednoducho nevedia postarať o seba, majú vážne diagnózy a neschválili im.Treba skúšať a alfa omega mať za polroka veľa kontoly a keď sú diagnózy schvália.
@jaro120904 Áno teraz to veľmi sprísnili, lebo naozaj už to bral každý. Ale zároveň na hlavu postavené, pretože naozaj poznám aj v rodine aj v okolí ľudí čo sa jednoducho nevedia postarať o seba, majú vážne diagnózy a neschválili im.Treba skúšať a alfa omega mať za polroka veľa kontoly a keď sú diagnózy schvália.
@anonym_cc3f5e nesprisnili, jednoducho treba peniaze na dochodky tak zamietaju všetko rad za radom. dúfajú, ze ľudia sa nebudú odvolávať, resp.ked sa odvolas, tak aj pol roka nemas ani cent a teraz schválili aj to, ze ani spatne už nedoplacaju. Idu najmä po psychickych diagnozach a PAS.

@jaro120904 tak ide o to,aká je diagnóza, oni to percentuálne hodnotia. Je aj príloha ku zákonu, kde sú uvedené choroby, resp. diagnózy a percentuálne ohodnotenie. Treba všetky choroby uviesť. Treba sa odvolať, ak zamietnu.