Predĺženie rodičovského -objednanie u psychológa
dobry den v pondelok sme objednany u psychologa kvoli predlzeniu rodicovskeho ja som sa chcela poradit myslite ze mi predlzia ked ze syn nevie poriadne rozpravat stale nosi plienky boji sa ist na nocnik stale zamnou place len ma nevidi uz krici vrieska a ptom tazko ho zastavit... hodi sa o zem bucha hlavu o stenu
v decembri bude mat 3roky a ja v januari mam nastupit do prace... ne ze by som nechcela ist do roboty ale syn je prednejsi.. mam sancu predlzia aspon na ten rok?
Tak sanca je vzdy, jedna pani u nas mala predlzeny lebo jej dieta tiez malo plienky a psychicky bolo velmi nezrele, malo papiere len od psycho,schvalili jej na 2x.. Ja som mala papiere zas z x ambulancii,vela odporucani,vysetreni a schvalili na 2hy x tiez. Ale mal toho viac,plienky nemal uz davno
Mam kamosku ktorej teraz predlzili rp so spravou od psychologa, lebo syn nechce jest, takze mozne je vsetko. 🤷♀️

@mirka960 so spravou iba od psychológa podľa mňa minimálnu... pokiaľ je na to dôvod, tak pri diagnózach ako teoreticky by sa vás možno týkala musí byť aj detský psychiater a neurológ. Aspoň taká je moja skúsenosť.