Predĺženie rodičovského príspevku po 3. roku dieťaťa
Ahojte je tu niekto kto si dal predlzit rodicovsky prispevok po dovrseni 3. roku dietata a popri tom dava dieta do skolky na 4 hodiny??
@anitka100 ahoj, napíš mi súkromnú správu
@anitka100 ktorý rodičák myslíš?
- zo zdravotných dôvodov - platený - dieťa môže byť v škôlke na celý deň
- neplatený - si zaregistrovaná na ZP ako osoba starajúca sa o dieťa do 6r. - dieťa môže byť v škôlke na 4 h
- nevzali Ti dieťa do škôlky po dovŕšení 3r. - predĺžili Ti platený rodičák - dieťa môže byť v škôlke na celý deň
@aliziana ak by jej nezobrali dieťa, tak nemôže byť ani na pol dňa 😏
- neplatený - si zaregistrovaná na ZP ako osoba starajúca sa o dieťa do 6r. - dieťa môže byť v škôlke na 4 h
- nevzali Ti dieťa do škôlky po dovŕšení 3r. - predĺžili Ti platený rodičák - dieťa môže byť v škôlke na celý deň
@aliziana co je prosim zp?
@maya_hi v súkromnej môže. myslela som tým, ak jej ho nezoberú do štátnej (spádovej) ani po odvolaní
@aliziana ja som sa docitala na internetoch ze pokial chodi dieta len max na 4 hod do skolky mozem poberat dalej rodicovsky prispevok a popri tom aj pracovat ze to je v novele zakona od maja 2023 a ze nieje potrebna ani ziadna diagnoza
@aliziana ja som sa docitala na internetoch ze pokial chodi dieta len max na 4 hod do skolky mozem poberat dalej rodicovsky prispevok a popri tom aj pracovat ze to je v novele zakona od maja 2023 a ze nieje potrebna ani ziadna diagnoza
@anitka100 takto, ak ti dieta nevezmu do statnej, spadovej skolky, mozes ho umiestnit do sukromnej a ty poberat rodicak a pracovat. Avsak dieta musi dosiahnut do 31.8. daneho sk.roku vek 3 roky… ak ti ho vezmu do statnej skolky, tak nemozes po dovrseny 3 rokov poberat RP (teda to mas rozpisane v prvom komente ako to je)
@zuzanockamt tak si to nastudujte
@anitka100 hluposti tu tvrdis
po skonceni poberania RP sa mozes prihlasit ako osoba starajuca sa o dieta do 6 rokov a stat za teba plati udravotne poistenie ale dieta moze byt v skolke iba max 4 hodiny denne
ale ziaden RP k tomu sa nedava to je hlupost
@zuzanockamt tak si to nastudujte
To fakt je niekto taký naivný, že si myslí, že mu bude štát vyplácať RP po 3.roku života dieťaťa bez dôvodu? Žiadna diagnóza a dieťa v MŠ.
@anitka100
to fakt ? chat gpt ? 😂😂😂😂😂
to fakt ? chat gpt ? 😂😂😂😂😂
@mamina7070 Toto už prekonalo všetko 😂😂😂
Vy ste mudre to iste je aj na internete len tu to najde vsetko rychlejsie… najlepsie sa tu nic nepytat asi
nie je to pravda co ti chat gpt pise je to AI ktora sa vzdelava a niekedy nespravne vyhodnoti informacie
nemas pravdu ale mne je to jedno ver si comu chces
Podmienky získania predĺženého RP sa sprísnili 👍 nie je to tak ako píšete
Nie gpt robi vycuc tiez len z internetu
@anitka100 Moja AI tvrdí niečo iné 😂😂😂 Ale veľmi si ma pobavila. Dúfam, že pracovníčkam na UPSVaR ukážeš screen z AI a budeš si tam dupkať nohami 😂😂😂 Zabavia sa tiež.
@anitka100 znovu, rp mozes poberat ak ti dieta nevezmu do SPADOVEJ skolky kvoli kapacite
@anitka100 znovu, rp mozes poberat ak ti dieta nevezmu do SPADOVEJ skolky kvoli kapacite
@ktobytobolpovedal Ani to už takto neplatí.
@ktobytobolpovedal Ani to už takto neplatí.
@zuzanockamt aha tak sa ospravedlnujem. Minuly rok to este platilo 😆 nestiham vnimat tie ich zmeny…
https://www.upsvr.gov.sk/vzory-ziadosti-v-slove...
@anitka100 ak nevies precitat zakon s porozumenim, tak Ti davam link priamo na UPSVaR...mas tam presne znenie, kedy mas narok na predlzeny RP
....hadam to uz pochopis spravne. ak nie, tak odpoved na otazku ju nie, nikto to tak nerobi, lebo nikto nema na to takto narok 😉