Predĺženie rodičovskej - osamelá matka
Ahojte, chcela by som si predĺžiť matersku na zaklade,, osamelosti,, aj napriek tomu že žijeme s partnerom spolu.. Chodí to sociálna poisťovňa kontrolovať? Má s tým niekto skúsenosti?
@ssiissiinnkkaa mate spolocnu adresu? Resp ty mas trvalypobyt sama s dietatom?
suhlasim s @elizabet173
my tiez nie sme manzelia, krpata ma TP po mne, partner inde.. tolko ludi sa ma na toto snazilo ukecat.. nie, dakujem.. tie 3 tyzdne mi za to nestoja 🤷♀️
Kedysi chodili na kontrolu ale teda zvaz lebo je to podvod a staci ze si potom muz poziada o danovy bonus na dieta (tj z s nim zije v jednej domacnosti) a mas problem
My tiež nie sme manželia, ani nemáme rovnaký trvalý pobyt, ale podvod kvôli 3 týždňom materskej sme hneď zamietli. Teraz pôjde partner na materskú (striedame sa v starostlivosti o malú, keďže už robim), ak by sme klamali pri mojej materskej, značne by nám to teraz skomplikovalo situáciu.
@ssiissiinnkkaa trvalý pobyt sa vôbec nerieši, môžete ho mat na rovnakej adrese, keď sa s niekym človek rozide, nemá vzdy možnosť si hneď zmeniť TP na inú adresu
@ssiissiinnkkaa ja som počula že to chodia kontrolovať že sa môžu pýtat aj susedov a tak ..ale naša suseda si to dala a nikto neriešil ani tam nebol pekne si to vyčerpala
Kvôli trom týždňom? To aký má akože zmysel? 🙈🙈

@ssiissiinnkkaa nerozumiem, chceš mať MD dlhšiu, teda ako osamelá matka 37 týždňov? Dobre to chápem? Stoja ti tie tri týždne za to? Čo ak ťa niekto nahlási, dnes máš prajných ľudí všade naokolo