Predĺžený rodičovský príspevok: Ako ho získať?
Ahojte chcem sa opýtať syn má tri roky má oneskorený vývin reči,musím mu aj momentálne lepiť očká bude nosiť okuliare ale nedá sa mu odmerať zrak boji sa prístroja,chodieva aj k nefrologicke kvôli obličkam.chodia ku nám z centrumu včasnej intervencie a poradili mi nech si skúsim požiadať o predĺžený rodičovský príspevok máte s tým skúsenosti je šanca že by som ho dostala ?
@anonym_autor mam v ramci svojej prace skusenosti s predlzenim rodicovskych prispevkov a na to co si vymenovala ti urcite v dnesnej dobe rodicak nepredlzia. Oneskoreny vyvin reci v 3 rokoch je uplne bezna diagnoza. Tie zrakove oslabenia nevyzeraju tiez takeho zavazneho charakteru a tie oblicky neviem ako ho obmedzuju, to si nepisala. Kazdopadne vyskusat poziadat mozes, ale teraz niekedy ledva predlzia aj autistickym detom.
@anonym_autor moja ma nefrologicku diagnózu a schválili mi príspevok, každý rok som dávala žiadosť na prehodnotenie a mala som ho 3 roky.
podaj ziadost a uvidis, vacsinou sa prihliada ak ma dieta caste hospitalizacie

Podľa toho čo píšete to nevyzerá na predĺžený rodičovský. To že sa mu nedá odmerať zrak nikde neprejde. Predčasne narodených detí je moc. Využívajú ho ženy, ktoré bojujú s reálnymi ťažkými diagnózami.