icon

Predĺžený rodičovský príspevok: Ako ho získať?

Včera o 16:45

Ahojte chcem sa opýtať syn má tri roky má oneskorený vývin reči,musím mu aj momentálne lepiť očká bude nosiť okuliare ale nedá sa mu odmerať zrak boji sa prístroja,chodieva aj k nefrologicke kvôli obličkam.chodia ku nám z centrumu včasnej intervencie a poradili mi nech si skúsim požiadať o predĺžený rodičovský príspevok máte s tým skúsenosti je šanca že by som ho dostala ?

anonym_d20f87
Včera o 16:54

Podľa toho čo píšete to nevyzerá na predĺžený rodičovský. To že sa mu nedá odmerať zrak nikde neprejde. Predčasne narodených detí je moc. Využívajú ho ženy, ktoré bojujú s reálnymi ťažkými diagnózami.

anonym_e9ddda
Včera o 17:59

@anonym_autor mam v ramci svojej prace skusenosti s predlzenim rodicovskych prispevkov a na to co si vymenovala ti urcite v dnesnej dobe rodicak nepredlzia. Oneskoreny vyvin reci v 3 rokoch je uplne bezna diagnoza. Tie zrakove oslabenia nevyzeraju tiez takeho zavazneho charakteru a tie oblicky neviem ako ho obmedzuju, to si nepisala. Kazdopadne vyskusat poziadat mozes, ale teraz niekedy ledva predlzia aj autistickym detom.

4stanka4
Včera o 18:41

@anonym_autor moja ma nefrologicku diagnózu a schválili mi príspevok, každý rok som dávala žiadosť na prehodnotenie a mala som ho 3 roky.

anonym_1848a1
Včera o 19:35

podaj ziadost a uvidis, vacsinou sa prihliada ak ma dieta caste hospitalizacie