Ahojte, je tu niekto, kto poberá "predĺžený" rodičovský príspevok z dôvodu nepriaznivého zdravotného stavu dieťaťa a popri tom je riadne zamestnaný na plný úväzok? Je to možné?
@barboraknap zalezi od diagnozy, pri niektorych je prave psychiater najdolezitejsi
@zuzuliennka1 viem ze pri autizme ano, ale pri disfazii neviem ako to je a preto sa pytam aby sme nemuseli podavat odvolanie
@barboraknap no nasla som aj tu zopar starsich diskusii kde sa riesi rodicak na dysfaziu a spomina sa tam pedopsychiater. Lekarske spravy zavazia vzdy najviac. Lekari su v tomto pripade pedopsychiater a neurolog.
@radacak ja mam syna s DMO, predlzeny rodicak a pracujem, syn ma skolku. Jeho zdravotny stav si vyzaduje caste rehabilitacie a hospitalizacie, ak by som nepracovala, nemal by za co rehabilitovat . Ked je chory, ako aj deti bez vaznej dg. Som na ocr ja alebo manzel, rovnako ako ked je v nemocke a pod.
@barboraknap ahoj, my sme už druhý rok na predĺženom, 2 razy ju už posudzovali, teraz nám predĺžili rovno do 6 rokov až a správy sme mali od krčnej lekárky (ORL) a alergologičky/imunologičky (my chodíme kvôli imunite).
@domka321 my mame strašne poškodenie imunity, silný atopicky ložiskový ekzém, ABKM, laktozu, hit, nks správu a mne ho teraz zobrali. Ja až úplne nechápem čo sa stalo, podľa mna ani nečítali správy mam taký pocit. A ešte alergologicka napísala že neodporúča návštevu ms a vypísala dôvody a oni mi ho teraz zobrali? No ja mam dosť asi toľko poviem.
@lucina1100 nie, nečítajú tie spravy, ja som sa teraz odvolávala, dieťa nonstop choré každé 2tyzdne a ona napísala, že ma super imunitu, nepotreboval žiadne atb a proste je zdravý. A tiež abkm, podľa mňa tieto deti sú viac choré, keďže čreva trpia
@danielahamar áno presne tak ako píšeš.
@lucina1100 určite sa treba odvolať
@domka321 áno určite súhlasím
@andrejka1974 a kráti sa Vam OP o príjem čo zarobíte ?
@babetkoo op sa nektrati ale musíte vždy doložiť výplatnú pásku do 5 v mesiaci a raz ročne dokladovať príjem celej rodiny a nepresiahnuť trojnásobok životného minima
@simeona8 ano, aj na cely den a aj neobmedzene pracovat
@zuzuliennka1 ďakujem za odpoveď
@klementinka58 dobrý deň, môžem vám napísať ss? Ďakujem
@klementinka58 prosím Vás prišiel Vám automaticky ďalší mesiac na účet alebo ste posielali novú žiadosť?
Ďakujem za odpoveď
@veronika223110 pri žiadosti o predlzeny podavate nove lekarske spravy a ked schvalia - tak v rozhodnuti mate, ze dokedy je schvaleny
@klementinka58 dakujem pekne za odpoved 😉 a prajem vela uspechov 🍀