Predĺžený rodičovský zo zdravotných dôvodov
Kedy začať vybavovať až v troch rokoch alebo skôr ďakujem
@zuzuliennka1 a nebude skoro ak mame 2 rocky
to je zase priskoro🙂ak tam pošleš žiadosť v 2,5 roku tak sa s ňou ani naoberať nebudú.....
Záleží od úradu, mne nechceli ešte ani žiadosť vziať, narodeniny v novembri a niektoré baby už majú aj mesiac schválený a tiež sú november. Zájdite na úrad,tam ti povedia
Ďakujem žienky. tie.ktore máte schválené na ako dlho s akou diagnózou
ten mozes poberat do 6 rokov veku dietata, ked poberas klasicky zbytocne zatial podavat, uvidis aky stav bude mat dieta ako 3 rocne, ja som bola so synom, lebo mal opakovane silne zapaly priedusiek (hospitalizacie)
Syn mal 3 roky v januári, podávala som žiadosť koncom novembra, vyjadrenie mi prišlo až po synovych narodeninách. Čiže mohla som to podať o čosi skôr, ale nemala som načas všetky papiere. Syn má 1 obličku menšiu, pracuje na 7% plus mal reflux moču a mal opakované zápaly obličiek, boli sme často v nemocnici, schválili mi na 1 rok.
Mne povedali, že len mesiac pre tretími narodeninami to možem podať, skor nie.
Moja mala ma 3 roky na konci novembra, žiadosť som podávala na začiatku októbra, kým som čakala 3 týždne na to, kým obvodná vypíše tie papiere.
Tak čakám uvidime

skor, a daj si dost casu, vypracovanie lekarskych sprav dost trva, plus urad prace tiez ma nejake lehoty, cele sa to moze natiahnut pokojne aj na dva mesiace minimalne