icon

Predĺžený rodičovský zo zdravotných dôvodov

26. okt 2022

Kedy začať vybavovať až v troch rokoch alebo skôr ďakujem

zuzuliennka1
26. okt 2022

skor, a daj si dost casu, vypracovanie lekarskych sprav dost trva, plus urad prace tiez ma nejake lehoty, cele sa to moze natiahnut pokojne aj na dva mesiace minimalne

autor
26. okt 2022

@zuzuliennka1 a nebude skoro ak mame 2 rocky

mogaa
26. okt 2022

to je zase priskoro🙂ak tam pošleš žiadosť v 2,5 roku tak sa s ňou ani naoberať nebudú.....

floren
26. okt 2022

Záleží od úradu, mne nechceli ešte ani žiadosť vziať, narodeniny v novembri a niektoré baby už majú aj mesiac schválený a tiež sú november. Zájdite na úrad,tam ti povedia

autor
26. okt 2022

Ďakujem žienky. tie.ktore máte schválené na ako dlho s akou diagnózou

zobaka
26. okt 2022

ten mozes poberat do 6 rokov veku dietata, ked poberas klasicky zbytocne zatial podavat, uvidis aky stav bude mat dieta ako 3 rocne, ja som bola so synom, lebo mal opakovane silne zapaly priedusiek (hospitalizacie)

katesocka
26. okt 2022

Syn mal 3 roky v januári, podávala som žiadosť koncom novembra, vyjadrenie mi prišlo až po synovych narodeninách. Čiže mohla som to podať o čosi skôr, ale nemala som načas všetky papiere. Syn má 1 obličku menšiu, pracuje na 7% plus mal reflux moču a mal opakované zápaly obličiek, boli sme často v nemocnici, schválili mi na 1 rok.

janickacrazy
26. okt 2022

Mne povedali, že len mesiac pre tretími narodeninami to možem podať, skor nie.

trinity_77
26. okt 2022

Moja mala ma 3 roky na konci novembra, žiadosť som podávala na začiatku októbra, kým som čakala 3 týždne na to, kým obvodná vypíše tie papiere.
Tak čakám uvidime