icon

Preplatenie PN v Ba

jankap55
24. jún 2018

Ahojte. Tie ktoré ste na PN a ste z Ba, už Vám prišli peniaze zo soc. poisťovne? Minulý mesiac mi prišli 21., a teraz stále nič. Obávam sa či v robote niekde nestratili moje papiere. Ďakujem za info

kathy93
•
24. jún 2018

@jankap55 treba zavolať na sociálku a opýtať sa

jankap55
autor
•
24. jún 2018

Veď zajtra tam chcem zavolať, ak zajtra peniažky nenabehnu. Len som chcela vedieť že či už posielali, alebo nie

doroteja
•
24. jún 2018

A ako dlho ste PN?

jankap55
autor
•
24. jún 2018

@doroteja 2 mesiace. Teraz by mi mala prísť druhá dávka PN.

ceklis
•
24. jún 2018

@jankap55 a papierik na peniažky od doktorky si si bola zobrať? Ten keď je dlhodobá PN je potrebné každý mesiac doručiť sociálnej poisťovni

jankap55
autor
•
24. jún 2018

@ceklis to áno. A zaniesla som ho do roboty, a oni ho posielali na centrálu na mzdové. Len sa obávam, či ho poslali včas alebo či ho niekde nestratili. Nič iné mi neostáva, len tam zajtra zavolať

doroteja
•
24. jún 2018

Ak ste PN dlhsie ako desat dni, tak sa ten papier dava rovno na socialku. Tak mi aspon povedala pani na socialke.

lucia4412
•
24. jún 2018

Ano, mne uz prisli tento tyzden. A ja papiere zasielam len do prace, nikam inam.

doroteja
•
24. jún 2018

Hm, tak potom neviem. Ja som vtedy radsej volala, ze kam stym 🙂 kazdopadne to mam takto ,,istejsie,, a nemusim sa spoliehat nato, ze to zamestavatel odovzda socialke. A peniaze uz mi tiez prisli. Ale dakde som citala, ze socialka ma dva vyplatne terminy, len uz neviem ake datumy tam boli.

ceklis
•
24. jún 2018

@jankap55 mohlo sa stať, že to nestihli doručiť včas na sociálku :( keď tak skúste zavolať. Peniažky Vám určite prídu, no až další mesiac. To teda ozaj nepoteší