icon

Prešiel zákon umožňujúci, že otec a mama sú naraz na materskej?

strelkyna_koza
13. júl 2018

Ahojte, čakáme baby. keď budem s krpcom na materskej, muž by chcel byť s nami doma. vynechať robotu a žiť zo zásob nie je ideál riešenie. prešiel v parlamente ten návrh, že so starším môže byť otec na materskej, poberať materské, neplatiť odvody? vďaka

zoetka30
•
13. júl 2018

@strelkyna_koza ahoj , myslíš materskú alebo rodičovskú čo sa týka otecka ? Vieš mi dať link na ten zákon ? Ďakujem 😊

majus87
•
13. júl 2018

Sledujem to aj ja ak ho schvalia ma platit od 1.1.2019 ale este co viem schvaleny nebol.

zoetka30
•
13. júl 2018

@strelkyna_koza ďakujem krásne 😊

strelkyna_koza
autor
•
13. júl 2018

@zoetka30 zamalo. ved nic nie je iste. 2.1.mam nastupit na MD tak to hadam klapne

deti95060810
•
13. júl 2018

no neviem, pretože už teraz kričia zamestnávatelia koľko im chýba zamenstnancov....možno to prejde ale či to bude až tak zaujímavé aj pre ľudí....😉 či v tom nebude nejaká habaďúra

tarra6
•
13. júl 2018

ja som napríklad zvedavá, že ak to prejde na čo nám zase prifaria nejakú daň, aby to mali z čoho vykryť.....

peppita
•
13. júl 2018

Povodne to malo byt na prejednavani 15.6.,neviem sa tiez dopatrat,ci to to prerokovali

tanikka
•
13. júl 2018

pokiaľ viem tak nie je schválený a teraz majú prázdniny takže ak sa k tomu ešte vrátia tak najbližšie v septembri... skôr isto nie...