Prídavky, vysokoškolák
Dobrý deň všetkým, chcem sa opýtať, moj syn pôjde študovať na VS do Brna. Ako je to s prídavkami? Treba doložiť papier ,že teda tam bude študovať? Ako to teraz vlastne je? Ďakujem.za informácie.
@chrobacik41 ja každý rok dokladám potvrdenie o návšteve školy
@0silvia0 doteraz som nemusela, ale keď teda pôjde na VŠ tak bude treba doložiť.
@0silvia0 doteraz som nemusela, ale keď teda pôjde na VŠ tak bude treba doložiť.
@chrobacik41 odo mňa to pani na upvsr žiadala, tiež dcéra študuje v zahraničí, bežných stredných škôl sa to netýka ani vš na slovensku
@chrobacik41 Treba doložiť na UPSVaR potvrdenie o návšteve školy, pretože bude študovať v zahraničí.
Študenti slovenských VŠ nedokladujú nič.
@chrobacik41 Treba doložiť na UPSVaR potvrdenie o návšteve školy, pretože bude študovať v zahraničí.
Študenti slovenských VŠ nedokladujú nič.
@patka06 ja som musela obe deti dokladovať aj ked obe študuju na VS na Slovensku
Ano, na skole mu na zaciatku semestra daju potvrdenie o studiu, pripadne moja dcera si to stahuje zo systemu v skole a zasles to na Upsvar, kde spadate.

@chrobacik41 ja každý rok dokladám potvrdenie o návšteve školy