Prišiel vám už zvýšený rodičovský?
Dik za odpoveď. 😊
@jaroe tak pisu ze im maju odist platby..ja mam pre takyto pripad vzdy zostatok na ucte no niekto tam nema nic tak caka
Ja ani neviem kedy chodí,, manželovi to pipa smskou,, ale hádam by ho bral humor ze už mám väčšiu výplatu, tak asi ani mne ešte nie
@andy37 s tými platbami som na tom rovnako, mám VÚB no neprišlo nič 😔
@zuzana9393 rodiča chodí za celý mesiac sa mi zdá celá suma qj keď si iba jeden deň v tom mesiaci na rodicaku
@slavomira236 ja mam platby nastavené na 20. (ako som tu už aj písala) takže pokoj 😊a nečakám na tie peniaze nijako úpenlivo len ma zaujímalo či sa niečo deje nového, keď doteraz mi chodil vždy 15. pred obedom a este k tomu teraz má prísť prvý krát vyššia suma oproti minulému roku. Myslím že nie je potrebné hneď niekoho atakovať že si nevie zosumarizovať platby alebo podobne. 😊
Ja som len vyjadrila svoj názor nerozumiem prečo by ma mal za to akýmkoľvek spôsobom urážať. Rozumiem, že má na to každý iný názor a nehádam sa, ale myslím že zase odtiaľ potiaľ.
@jaroe už som tu písala, že to nepotrebujem vysvetľovať a že sa nehádam len vyjadrujem svoj názor, takže nerozumiem prečo tu stále dookola píšete to isté. 😅
ROZUMIEM, NETREBA mi to vysvetľovať je to len MÔJ názor na vec. NIČ viac. 😊
Ak by som to potrebovala vysvetliť napíšem takú tému nebojte sa nič. 😃
@elusak dobre ranko,uz prislo :D
Ahojte, aj mne uz prišlo 😁 chcela som sa len opýtať, že mi zvýšili o 51€ :D dostávala som 310 a prišlo mi 361. Nemali ísť hore o 60€ ďakujem
@rodinka20 dobro doslo --> mas 301 plus 60 eur...takze matematika nepusti

2023 412,60 € (301 € nepracujúci) plus 60 euro.
@lubkovaandrejka uz aj mne cinkli na účet 😊 dik za info 🥰
@bublinka1426 ďakujem ale mne chodilo 310€ nie 301€...
ale rodicak nebol 310. predtym ti chodilo preto 310 lebo bol rodicak 280 plus 30 eur PRIDAVOK 🙂 takze preto ta to myli...RODICAK AJ PRIDAVOK CHODIA NARAZ
teraz mas rodicak na 301 zvyseny plus 60 eur. takze ti malo prist 361
@rodinka20 takze ti to sedi No Stress. 🙂
@bublinka1426 ďakujem veľmi pekne.
@rodinka20 hlavne ze to sedi , chapem ze clovek sa obava. kolko x sa stalo ze daco nesedi.