Prišla vám dnes materská?
Ano
@xtina1711 materská nie rodicak áno? Lebo mne neprišla a vždy chodila takto :( ďakujem baby
Interpunkcia!!! Pýtaš sa na materskú. Odpovedáme. Áno. Materská prišla.
@mamamasama sa ukľudni....mám autocorrect po prvé po druhé to musí furt tu nejaká zabrechat jak taký posledný pes? Však sa slušne pýtam či? A niektoré mamičky si vedia zameniť materskú s rodicakom....a ešte sa ozveš ty čo som tebe ani neodpovedala ...
Mne sa stalo,že raz neprišla tak som volala a ma zabudli odkliknut 🙈🙈 prišla až v druhom termíny platieb koncom mesiaca
@katulienocka999 ďakujem krásne, skúsim tam zajtra zavolať 🙂
Aha, tak ty ani nevieš používať čiarky. 😅 Pardón.
@mamamasama za to tY vieš gramatiku perfektne!!!
Juj, prepáč. To ten autocorrect 😅
Materská nie rodičak
@mamamasama dúfam, ze autorka pochopí 🤭 môže si vybrať co jej sedí, lebo jedno z toho mi prišlo 😁
Aha pravda prepac..ano ja som myslela rodicak ze prisiel🙂
@xtina1711 áno ďakujem krásne za odpoveď 🙂 úrad práce posiela rodicak a materskú SP...
Prišla
Stale sa nájde nejaka harpia, ktorej vadí gramatika, nerob z toho ťažkú hlavu, asi nemaju kde vydať svoju energiu, bud to budu bezdetné ženy alebo bez partnera že im niečo chýba a tak rípaju do ludi, alebo pri partnerovi nema slovo
@ildiko36 :( veď to
@ildiko36 Veď sa potom čudujú, prečo sú ,,SAMA MAMA".... Len tak som klikla na tvoj profil kvôli fotke, že aká kocka....a ešte aj deti máš prenadherne
@mamula20 Počkám zajtra doobedu ešte 🙂

Ano