icon

Prišla vám tento mesiac načas rodičovská a materská?

16. apr 2020

Mne chodi na den presne,teraz uz dva dni meska.Zmenila som banku,pred tyzdnom som bola na Urade prace prehlasit cislo uctu,stary ucet je uz zruseny.Zeby tam bol zadrhel a ja budem teraz mesiac bez penazi?Mate skusenost?

autor
16. apr 2020

Teraz citam,ze tu vznikla vymena nazorov o zakladani suplicitnych tem...Ja tam mam ale este aj otazku k tej zmene uctu,ci niekto nevie,ako to je,tak nemazem,necham.🙂

lenuliatko84
16. apr 2020

Vcera prisla

hlenkas
16. apr 2020

Ja som ani nemenila banku a tiež mi uz dva dni mešká rodicovsky, vzdy chodil presne 14.teho, dokonca niekedy prekvapili aj 13.teho, ale zatial stale nic

veronikaszabova
16. apr 2020

Ak ti dnes nenabehnu €, zavolaj na socialku ( materska), UPSVAR (RP) - ci maju zaevidovane dobre ČU

autor
16. apr 2020

Dakujem Vam.🙂

ivkazba
16. apr 2020

@hlenkas nemešká ti, majú termín do konca mesiaca
Pre autorku: ak si nahlasovala nové číslo účtu len minulý týždeň, over si telefonátom, či ti už tohtomesačný príspevok budú posielať na toto nové číslo účtu. Ak by poslali na starý účet, z banky sa im to vráti.

petulda333
16. apr 2020

Ako vam moze meskat, ked cas maju do konca mesiaca? 🤦‍♀️ Boli sviatky. 14 sa zacalo posielat. Mne prisiel rodicak teraz. Kludne moze prist aj zajtra. Meskat bude vtedy, ked bude 1.maja a nebudete ho mat

autor
16. apr 2020

@petulda333 Dobre,ale obavy mam najma kvoli tej zmene uctu,pouzila som slovo meskat-opravim-prisla mi o dva dni neskor,ako doteraz pravidelne chodila.Preto ma zaujimalo,ci aj inym.Pekny den.🙂

autor
16. apr 2020

@petulda333 Chapem aj to,ze boli sviatky,no este raz,pytam sa najma preto,ze som menila ucet,nie,ze sa bojim,ze na mna na urade zabudli...ach,jaj...🙂

autor
16. apr 2020

@ivkazba Dakujem.🙂

petulda333
16. apr 2020

Ja som pisala vseobecne, lebo nie si jedina kt pise o meskani. A mimochodom mi ti nevieme dat odpived, musis si zavolat na urad

autor
16. apr 2020

@petulda333 no comment

petulda333
16. apr 2020

🤦‍♀️ Prepac ale kto z nas ti da odpoved? Nikto pokial nerobi na urade tam kde si si menila ucet. Staci rozmyslat. Urazaj sa kolko chces. Ja som toto riesila 4r dozadu a peniaze prisli na novy ucet, kamoska asi 2m dozadu a peniaze prisli az neskor naraz za 2m na novy ucet. Tak ako ti mame odpovedat?! Boze

fokuska
16. apr 2020

Takze tebe teda prisla? V uvode pises, ze nie a bojis sa, ze budes mesiac bez penazi a teraz pises, ze ti prisla o 2 dni neskor... takze mas uz?

autor
16. apr 2020

@fokuska nie,dnes dva dni meska.Dovolila som si pouzit toto slovo.Inak-dostalo sa mi tu dost slusnych odpovedi,za ktore som podakovala,ja som spokojna.Preco este niekto ma potrebu tuto temu riesit?Ked chcete,oki.Ja sa lucim.

fokuska
16. apr 2020

Ja som ti nic zle nenapisala, len som zacal citat diskusiu a nerozumela som ci teda uz mas na ucte ci nie, tak som sa opytala. Tak co ti vadi?

petulda333
16. apr 2020

@fokuska nik jej tu nic zle nenapisal. Len niektore su tu strasne vztahovacne.. Tiez som pochopila, ze prisla. Kedze pise-prisla mi o 2dni neskor

autor
16. apr 2020

@fokuska Ved ano,len si sa opytala.V pohode.To nepisem ironicky,normalne vazne.🙂

zuzka8388
16. apr 2020

Ak si menila po 6tom tak na nový účet prídu až budúci mesiac

autor
16. apr 2020

@zuzka8388 Dakujem pekne.

zuzka8388
16. apr 2020

Na úrade je uzávierka na zmeny do 6teho, ak by si napríklad menila šekom na účet tak teraz by prišli šekom alebo na starý existujúci účet , ale keďže nemajú kam prísť tak ti budú vyplatené až budúci mesiac (tiež som to riešila)

autor
16. apr 2020

👍

autor
16. apr 2020

Dakujem.🙂