icon

Privyrábanie popri materskej

zuzanela2
23. okt 2017

Mamičky,poraďte ako si privyrobiť popri materskej,peniažky by sa veľmi zišli.Vďaka

janulienka83
23. okt 2017

Ponúkam možnosť privyrobenia si jednoduchým spôsobom . Naša firma sa zaoberá výrobou drevených eurookien a potrebujeme pomoc pri získavaní zákazníkov a dostávania sa do ich povedomia. Vašou úlohou je osloviť kohokoľvek kto má rozostavaný , alebo plánuje stavať dom , chatu , bungalov ..... a ponúknuť mu naše okná . Stačí na našu emailovú adresu eurookna.komp@gmail.com poslať rozmery okien s označením "okná 5%" , my Vám obratom pošleme cenovú ponuku ktorú predložíte potencionálnemu zákazníkovi. Ak sa rozhodne pre výrobu od nás , po podpise zmluvy a vyplatení zálohy Vám obratom vyplatím 5% z ceny zákazky ktorá sa väčšinou pohybuje okolo cca 5 - 6 tisíc € čo je pre Vás zisk 250 - 300 € za jedno odporučenie v čistom , keďže faktúru vystavujeme my. Naša stránka komp-sk.sk

tancik
24. okt 2017

@zuzanela2 ahoj potrebujem do svojho týmu šikovnu babu, ktorá má rada prácu s kozmetikou zaujíma sa o zdravie a ma rada prácu s ľuďmi.. ..viac info v ip

svitkova
5. dec 2018

Ahoj mamičky potrebovala by som si privyrobiť popri materskej. Nemáte nejaký kontakt

anonym_59082c
Včera o 19:48

Poradim jednu appku, hru - denne cca 10 eur mam. Nemusite nic platit ani zhanat ludi, vyskusajte ci sa vam bude hra pacit. Nerada ju sice zdielam bo tu dostanem biedu od niektorych dokonalych zien. Appka je na google play a ma 12 000 + hodnoteni. Pripajam link, ked date stihanut hodi vas to na google play. Ziadne udaje nic nedavate takze sa nemusite bat skusit. https://d5bu61jbynbp5.cloudfront.net/cf/index_0...