Reťazová materská a PN
Ahojte mamky. Chcem sa opytat, ci ma niekto podobnu skusenost ako ja. V roku 2017 som od 1.1.do 14.1. bola na PN, potom som nastupila na MD a nasledne od septembra do konca roka som bola na RD. Materska mi vtedy vysla na cca 32 € na den. 12.8.2018 som opat nastupila na MD a dnes mi prislo rozdhodnutie o vypocte MD. Zostala som nemilo prekvapena, vypocitali mi to na 11,4€/den. Vraj to sposobilo 14 dni PN v minulom roku. Pani mi povedala, ze jej to je luto, ale zakon je zakon....vraj nie som jedina.
@majusqa77 bojíme sa ich odpovede 😀 tuším sa to nedá anonymne napísať im a nechcem na seba upozorniť 😀 ale Mihál tam na Facebooku má napísané že mi tam neodpovie, mám využiť platenú službu a to teda záujem ozaj nemám... :-/
@lavender21 no - anonymne - musis im dat mail. nic viac nemusis zadat 🙂
@majusqa77 juuuuj a ja som si neviem prečo myslela že všetky položky sú povinné... Dik za info, idem to hneď skúsiť 🙂
@lavender21 ja bezne davam len skratky, meno M, priezvisko K 🙂
@lavender21 a inak socialka je v odpovediach do mam skusenost najrychlejsia. bezne cez pracovny den v priebehu par hodin

@lavender21 a co tak si pisnut priamo na socialku? tym sa da potom aspon argumentovat 🙂