Reťazová materská - zamestnávateľ nekomunikuje
Ahojte, som na rodičáku, aktuálne som zistila, že som tehotná, druhá MD mi vyjde do 3 rokov malého.
Som zamestnaná, avšak povodný majiteľ prepísal na niekoho firmu, pravdepodobne aby “zapadla prachom”, zostala som tam kvázi ako jediný zamestnanec. Obávam sa, že keď budem potrebovať potvrdenie na MD od zamestnávateľa tak mi ho nikto nedá.. už teraz kvoli tomu nespím, povodného majiteľa som ešte nekontaktovala,lebo je skoro, ale stále mi to vŕta hlavou ako dopadnem..našla som dva články, posledný z r 2017, že v takomto prípade matky nedostali ani € a naťahovali sa so SP. Má niekto podobnú skúsensť prosím?
čo sa týka tvojho problému, zavolaj pôvodnému majiteľovi firmy komu firmu prepísal(predal)a za akých podmienok.....lebo ty máš stále vzťah k pôvodnému majiteľovi firmy, s ním máš zmluvu.....ono je rozdiel či na niekoho len prepísal firmu so všetkým čo k tomu patrí alebo ide o novú firmu....
@mogaa aj porodim, zle som sa vyjadrila, pardon
@mogaa no skúsim to, začnem s tým, že mu oznámim to tehotenstvo, a uvidim aký budú mať postoj, či v štýle, že no napíš novému konatelovi, podla indícii z minulosti to bude najskor tak a ten nový majitel bude hrať mrtvého
chrobáka.... len ma zaujma realna skusenosť so Sp či to niekto zažil, aké mám možnosti ak to nedopadne dobre
@adrianaleeee ono naozaj záleží či firmu predal a teraz je z nej "nová"firma alebo sa len zmenil konateľ a firma ostala so všetkým čo k tomu patrí....
@mogaa podla všetkého ostala so všetkým čo k tomu patrí a len sa zmenil konateľ
@adrianaleeee všetko mu posielaj doporučenie a nechávaj si kúpiu + dopor.lístok o doručení....

@adrianaleeee reťazová materská je ak porodíš do 3rokov prvého dieťaťa, nie ak vtedy nastúpiš na MD......