Rodičovský príspevok - ČSOB
Ahojte viem že je tu už milión tem či by už prišiel RD alebo materská ale chcem sa spýtať prišiel už niekomu RD ČSOB alebo druhá banka ďakujem
@cocolino234 staraj sa o seba urobíš správnu vec 😉☺️👏
Presne toto sú tie situácie, kedy tu všetkovediaceženy rádia iným- nechaj si to 3/4/5/6/7 dieťa, nechoď na UPT, choďte kľudne do ďalšieho dieťaťa, veď nejako bolo, nejak bude. Peniaze nie sú všetko 🤦🏼♀️. Žiaľ, či sa to niekomu páči alebo nie, v dnešnej dobe sú peniaze na veľmi vysokej priečke hodnôt , pretože bez nich sa to jednoducho nedá.
Rodičia by sa mali držať hesla spravim si len toľko deti, koľko dokážem uživiť, nie o koľkých snívam 🤦🏼♀️. Je pekné mať veľkú rodinu, ale nie žiť od výplaty do výplaty, od RP do RP🤦🏼♀️
@vvivusik radsej vymaz toto co robis je totalne nezmyselne a robis si hanbu. a takisto tym neurychlis penazny tok. ked nepride dnes, dojde v pondelok. ak mas dve male deti, snaz sa rozumne hospodarit, aby si takto nemusela kazdy mesiac cakat. drzim palce
V septembri si vladala do 14ho pockat ale v decembri 10 ti nevychadza? To ma aku logiku?
Preco mame my slovaci neustale tendenciu vsetko komentovat?! Neviem odpoved, idem dalej. Ach, normalne sa mi niekedy rozum zastavuje!
@vvivusik
prosim neber to v zlom ale spominas tu milionarky. No ak kazdy mesiac takto ocakavas rodicovsky prispevok a mas naozaj problem, ak par dni meska, tak to je dost vazna socialna situacia. Co robi tvoj manzel s touto situaciou?
@nykkushka lenze babatko za to nemoze a ked tu raz je, ci je v brusku alebo nie, treba ho prijat a milovat.
V zivote mozes vyriesit svoju financnu situaciu, zacat na sebe pracovat, dostat sa z biedy, ale smrt cloveka uz neporiesis.
@zmrzlinka2021 ja netvrdím, že všetci majú mať iba 1-2 deti, ale ak som ozaj odkázaná na RP alebo na nejakú podporu, poprípade moj príjem je 500e mesačne, dám si sakra pozor, aby som pol roka po pôrode nečakane neotehotnela, alebo ak som taka nedosledna, nebudem tu vyplakavať, že mešká RP jeden, dva dni ale robím pre to niečo...
@nykkushka to suhlasim, hlavne, ked je tu dnes antikoncepcia, kondomy...
@vvivusik darmo sa tu durdíš, hnevať sa môžeš len sama na seba.. svoju neschopnosť tu prenášaš na druhých ale čo keby sa tak pozrieš sama na seba do zrkadla a povieš čo si dokázala a spravila pre to aby si sa s deťmi mala lepšie ? Urážala sa na modrom koni ked ti ženy šplechnú pravdu do xichtu?
Odlep tú svoju riť a makaj ako tie ostatne “zazobane” ženy
Viete kde vás vsetke mám ? Na háku povypravajte si 🤣🤣🤣☺️😉🤪
@vvivusik RD alebo materská sa vypláca vždy 15-teho dňa v mesiaci...ak to vychádza na sobotu príde až pondelok....tento mesiac 🌙 príde v stredu