Rodičovský príspevok: Platí tabuľka pre celé Slovensko?
Ahojte baby prosim vas. Ta tabulka plati pre cele slovensko alebo to ma kazde mesto inak. Dakujem
O datumy vyplacania. Pre info peniaze mam. Zatial teda neprisli to sa cudujem o takomto case som uz mavala. Skor sa jedna. O to neviem ci mate aj vy skusenost. Po novom mi dokumentáciu presunuli z bystrice do ziliny na urad ze po novom to tak je. Preto sa pýtam ze ako to je z datumamy ze ci to budem tym len ze to presunuli alebo oni tam maju inakšie podmienky vyplacania
Fuha nechcem klamať , toto je neoverený a teda možno aj nesprávny názor , ale mne s zdá , že by to malo byt všade rovnako . Ale dievčatá opravte ma ak zle hovorím . Mne prišiel rodicak včera
Ja viem tiež tak, že vyplácajú jeden v jedne deň všetkým. Mne prišiel včera.
Mne tiez neprisiel a podla tabuľky mal prist vcera..vzdy mi prisiel na čas podla tej tabuľky a teraz nič
Vyplatne terminy su rovnake pre vsetkych
Pockam este ved to nesuri. Mne tiez chodili taknakp bolo minuly rok tabulka nemala som problem s tym
@veronika_liska zavolaj tam, termíny su rovnaké, ale mali nejaké problémy co som čítala, viacerým ľuďom neprišli..
@tamta pockam este do zajtra. Potom budem volat
Volala som na urad vsetko v poriadku. Je to tym ze po novom ma na starosti vyplacanie unia a ze som preradena do tej ziliny. Tak zr kym ponahadzuju do systemov ze to trva a do konca mesiaca ze to bude vyplatene.

@veronika_liska ktorá tabuľka?