Škôlka a predĺžená rodičovská do 6 rokov
ahojte maminky,potrebujem vediet,ci mozem dat dieta do skolky,ak mi schvalili platenu predlzenu matersku dovolenku.Ak ano tak len na 4 hodiny alebo aj na cely den?Nepracujem a ani sa nechystam do prace.Budem rada,ak mi poradite vdaka 🙂 🙂 🙂
@martinkatinka
podla mojho nazoru kazda mamicka by mala radsej doma dieta bez zdravotneho problemu ako 200e mesacne na ucte od upsvar.
a pre kazde jedno dieta a jeho vyvin je vyznamne, aby navstevoval kolektiv. a nevravim o zvysenych nakladoch na dieta zo zdravotnym problemom, ktore su casto vyssie ako tych 200e. a nevravim, ze casto mamicky tychto deti jednoducho nemozu ist pracovat, lebo to nie je mozne.
@saurian presne tak si to vystihla,kam ja mozem ist do roboty?moj maly bude mat v lete 5 rokov,cize predskolsku dochadzku od piatich rokkov musi mat,ci?
@adidaska11
toto neviem, niekde som citala ze uz nie je povinna, ale overene to nemam. na to my mame este casu, kedze nas ma len 3.
@saurian ja som nekritizovala, ale napísala svoj názor...ak má dieťa nepriaznivý zdravotný stav, tak nemá byť celý deň v škôlke... samozrejme, do kolektívu chodiť dieťa môže a aj musí pre zdravý vývin...
@martinkatinka
no hej, len su diagnozy a diagnozy....nie vsetky su "fyzicke"... ja osobne nevidim velky rozdiel v tom, ci je tam 4 hod ci 8 hod (lebo popoludni aj tak vacsinou deti len oddychuju, a ked mi dieta poobede spava, tak je v podstate jedno ci doma ci tam, co sice moj spava od 2r len cca 8hod denne), aj ked teda ja ak nebudem pracovat (co pravdepodobne nebudem, a ked aj, tak kvoli drobcovi max na skrateny uvazok aby som na neho mala cas), tak ho aj tak neplanujem na cely den.
Ahojte maminky mam jasle a skolku v horskom parku ak by ste potrebovali ist do prace alebo len tak na kavicku vybehnut🙂svetrozpravok.sk

ahojte .nechcem sa hadat,ale ak ziadate o predlzenie RD zo zdravotnych dovodov, preco hned chcete davat dieta do koletivu,ked byva casto chore ? ja idem ziadat o predlzenie,ale ani ma nenapadne ak mi ju schvalia, dat mladsiu do skolku, ved kvoli nej sme stale chore.... /starsia nosi virusy zo skolky, ked sme ju vybrali zo skolky na par mesaicov, boli sme zdrave /