Škôlka a ukončenie rodičovského príspevku
Ahojte baby , ja úžasná som po sto rokoch otvorila chatgpt a skoro som dostala infarkt . V skratke, dcéra bude mať tri roky až v decembri ale chodí mi už na celý deň do štátnej škôlky. Bratislava . To som mala požiadať o ukončenie rodičovského príspevku ? Ja som doteraz bola v tom že rodicak budem na ňu dostavať do jej troch rokov bez ohľadu na to , či je alebo nie je v škôlke , či pracujem či nie. Prosím pomoc. Ďakujem
@anonym_autor Netuším kde si našla takú hlúposť, Rodičák poberáš do troch rokov dieťaťa, bez ohľadu na to, či je doma alebo v škôlke, či pracuješ alebo si doma.
Posledný dostaneš vyplatený v januári za december - celú sumu.
@anonym_autor Netuším kde si našla takú hlúposť, Rodičák poberáš do troch rokov dieťaťa, bez ohľadu na to, či je doma alebo v škôlke, či pracuješ alebo si doma.
Posledný dostaneš vyplatený v januári za december - celú sumu.
@anonym_autor no keď budeš taká úžasná, tak sa nabudúce spýtaj aj pána gpt, či ti odpovedá pravdivo 🙂
@anonym_autor Ešte je možné, že si si neprečítala pozorne. Ono tam je totiž popísaná aj možnosť, ktorá sa týka rodičáku vyplácaného z dôvodu neprijatia do škôlky - ten zaniká nástupom dieťaťa do škôlky, ale to nie je tvoj prípad
Oficiálne podmienky si skôr nájdeš na stránkach úradov a ešte budú aj pravdivé.
ChatGPT je dobry na vselico, ale na odborne veci absolutne nie. Rob si na nom obrazky, videjka, blbosti, na to je v pohode.
Raz som bola leniva a nechcelo sa mi hladat v zakone, tak som sa ho opytala. Co za cachre machre napisal, to by ani mixer nenamiesal.
@anonym_autor Ešte je možné, že si si neprečítala pozorne. Ono tam je totiž popísaná aj možnosť, ktorá sa týka rodičáku vyplácaného z dôvodu neprijatia do škôlky - ten zaniká nástupom dieťaťa do škôlky, ale to nie je tvoj prípad
@patka06 prečítala dobre, ale gpt absolútne nepozná tieto naše zákony.
@anonym_autor no keď budeš taká úžasná, tak sa nabudúce spýtaj aj pána gpt, či ti odpovedá pravdivo 🙂
@denkabemommy ja sa niekedy spytam, je tato informacia pravdiva? A on ze Nie, ale na to si sa nepytala 😄 jednoducho to je stroj na zelania 😄
ChatGPT je dobry na vselico, ale na odborne veci absolutne nie. Rob si na nom obrazky, videjka, blbosti, na to je v pohode.
Raz som bola leniva a nechcelo sa mi hladat v zakone, tak som sa ho opytala. Co za cachre machre napisal, to by ani mixer nenamiesal.
@katarinaba no, treba sa ale vediet aj spravne pytat 🙂 na toto je idealne opytat sa tak, ze ti ma najst prislusny zdroj/zakon odkial to ma a tam uz uvidis co konkretne je napisane.
Aj pracovat mozes popri rodicaku a on neprides,proste az do 3r dietatka,aj keby islo do skolky,ci jasli.
@denkabemommy ja sa niekedy spytam, je tato informacia pravdiva? A on ze Nie, ale na to si sa nepytala 😄 jednoducho to je stroj na zelania 😄
@blaazi tak ako so všetkým aj s týmto treba vedieť pracovať a nie je to zatiaľ uplne easy. Lebo veľa ľudí potom dopadá takto. Veľa záleží od položenej otázky, role, ktorú mu dáme a tak + primárny zdroj zberu informácii je pre gpt bing, nie google, takže to komentovať ani netreba 😅. Najmenej omylný v testovaní bol perplexity, ale tiež halucinoval

@anonym_autor lepšie je google ako chatgpt, pretože nemá pravdu