icon

Skolkárska OČR v auguste. Ako získať potrebné tlačivo?

22. jún 2026

Dobrý večer, chcela by som v Auguste využiť 2t skolkarsku ocr keďže skolka bude zatvorená. Riaditeľka mi povedala, že ona mi tlacivo potvrdí už teraz s dátumom na August. Lenže ide o to, že som čítala na nete, že sa to tlačivo ma v priebehu Augusta meniť. A ja teraz neviem ci mi ho sociálna poisťovňa vezme. Nikde sa neviem dočítať, že kedy bude to nove tlacivo zverejnené. A keďže v Auguste je škôlka zatvorená tak mi ho už nikto ani nepotvrdi. Viete mi prosím poradiť? Ďakujem

parvinka0001
22. jún 2026

Zrejme bude platiť ešte to staré potvrdenie

anonym_85e0a0
23. jún 2026

Na čo to potrebuješ mať už teraz potvrdené? Zjavne škôlka v júli otvorená ešte bude, bude k tomu určite viac info, rieš to až koncom júla. Prinajhoršom si to dáš uplatniť spätne, keď škôlku opäť otvoria. Ekon9mky určite nebudú mať mesiac dovolenku, oni nie sú pedagogický zamestnanci

cyberk
23. jún 2026

daj potvrdit tlacivo, ktore je aktualne na nete, myslis, ze kazda, ktora to chce uplatnit v auguste, caka na posledny julovy tyzden? :D

matkahelka
23. jún 2026

Das si to potvrdit zriadovatelom v auguste. u nas v skolke to ani nepotvrdzuju, mame na nastenke, ze to potvrdzuje zriadovatel. a urcite by som to neriesila mesiac vopred, ani neverim, ze mesiac vopred ti to niekto potvrdi.

martyzpp
23. jún 2026

@anonym_autor ja som si dala potvrdit zatial to, ktore som nasla na stranke. Predpokladam ale, ze v priebehu jula daju nove tlacivo a ked sa bude dat, potvrdim si to nove.