icon

Tehotenstvo a ďalšia materská

dominikamik12
30. apr 2020

Ahojte dievcata😊Mam rocneho chlapca a cakam znova babatko😊Chcem sa dat dobrovolne nemocensky poistit aby som mala narok na MD,viete mi prosim poradit aky je postup?Ako vypocitam kolko mam mesacne platit?DAKUJEM

Strana
z2
c_est_la_vie
30. apr 2020

@luciab19 prepac tu sme sa nepochopili. Ja som nemyslela ze tymto sposobom sa kradne, mne to pripomenulo toto heslo lebo si ospravedlnovala svoje konanie tym ze ved aj druhi to robia.
Ono to je samozrejme zacarovany kruh, lebo peniaze statu sa “stracaju” a kazda osoba chce vytrieskat aj to malo co moze, lebo aj tak sa nic nezmeni.
Ja mam na to trosku utopisticky pohlad a naozaj ma mrzia aj stvu situacie, ked sa niekomu nechce do prace a hned predlzuje rodicak alebo podplaca lekarov kvoli invalidnemu, no na druhej strane neriesime vyraznejsiu podporu rodin s chorymi detmi, slobodnych matiek a podobne zalezitosti.
Nakoniec na tom pada ekonomika i socialny system.
Ale tak to zial ja mudrovanim na koni nevyriesim 😀

dominikamik12
autor
30. apr 2020

Keby sa kazdy staral sam o seba bolo by o vsetkych postarane🙃😊Tymto heslom sa zasa riadim ja...prisla som sa tu opytat len na jednu otazku a cakala som jednoduchu odpoved,nie polemizovanie o tom kto to ako robi...😊Takze baby dakujem za odpovede a prajem pekny zvysok vecera 😊

dominikamik12
autor
30. apr 2020

@luciab19 dakujem 🙃

Strana
z2