Týka sa zvýšenie rodičovského aj reťazových pôrodov?
Ahojte. Strucne.Ako iste vsetci uz vieme, rodicovsky budu zdvihat. Mna zaujima ci sa o 150€ zdvihne rodicak aj nam co sme retazovky (matersku som mala,stale som zamestnanec v tpp). Stale totiz pocuvam len to ze ty co mali matersku distanu aj ten vyssi rodicak. Aj retazove porody? Vdaka
@ukulela mas pravdu ale myslim si,ze pravevtoto je ovela narocnejsie ako posunut na ucty vuac penwzi..ved to vidiet,niesu schopny zabezpecit pre skoly a skolky kycharky ci kapacity uz teraz..mnohe matky maju problem umiestnit aj trojrocne dieta natoz tie co maju mladsie ☹ A tou vetou ze minimalka je vyssia ako novy rodicak som nemyslela,ze mi ma byt nahradou mzdy,chcela som tym povedat ze sa mi neoplati ostat doma a zneuzivat statne prispevky ked slusnou pracou si poctivo zarobim viac.. 🙂 A myslim si,ze mnohe krajiny robia chybu ked matky musia ist do prace skor nez ma dieta aspon rok a pol..ten cas straveny s babatkom/dojcatom je na nezaplatenie 😍

@doda3103 To nie je pravda. Ale záleží aj od tvojho vzdelania a možnosti. Ja som po skoro 4rokoch doma nasla pracu v odbore velmi rychlo-dokonca som mala 3ponuky kde mne vyšli v ústrety-t.j.skrateny prac.uvazok, homeoffice,...😉