Ukončená PN a nástup na materskú
Ahojte. Dr. mi k 29.7 ukončila PN a 30.7. mám nástup na materskú. Tie papiere môžem odovzdať už aj teraz alebo radšej mám ešte počkať ku koncu mesiaca? Ďakujem
@hazelgracegus Veď tam má dátumy kedy jej to dr vystavil, rovnako kedy to potvrdili vo firme, či to odovzdá teraz alebo o dva týždne je úplne jedno. Tak či tak sa to neodpracuje skôr ako v auguste
@lilinka88 aha ďakujem. Áno mám tam dátumy.v piatok alebo pondelok to odovzdám 😉
Mne povedala dr keď mi takto skorej ukoncovala pred md že maximálne 1-2dni pred tým dátumom to odovzdať(v prípade že by som bola napríklad hospitalizovaná kvôli predčasnému pôrodu,alebo z iného dôvodu)
@hazelgracegus a keď to odovzdá 28 si myslis,že na SP nemajú oči,aby si to všimli?
Ďakujem baby
@hazelgracegus ale veď je úplne jedno kedy to odovzdá, keď aj tak na danom tlačive už sú dátumy z tohto týždňa. Čiže či to odovzdá v pondelok alebo budúci piatok,rovnako na to budú pozerať, že to má vyše týždňa potvrdené
@hazelgracegus pokiaľ to nemá potvrdené v polke mesiaca ku koncu, tak je to jedno. Obzvlášť v tomto prípade, keď je ukončenie PN kvôli nástupu materskú. To nie je lístok na peniaze,kde by teoreticky mohlo byť ukončenie skôr. Tu je jasné,že tu PN ukončí nástupom na materskú a ten nástup je dátumov tiež jasný. Čiže je ozaj úplne jedno či to tam zanesie teraz alebo až po tom dátume. Keby to aj vhodila do schránky alebo pošle poštou,nevrátia jej to predsa spať,že to poslala skoro