Vrátenie na RD, kvôli chorobnosti dieťaťa.
Chcem sa spytat sla som o pol roka skor do prace. Syn mal vtedy 2,5r. Chodil do sukromnej skolky. Poberala som 280e. Moja otazka je ci sa da vratit na RD nakolko syn od oktobra chodi uz do statnej skolky a byva mi casto chory. 5 dni v skolke a potom 2-3 tyzdne doma. Takto to je od oktobra v kuse. Teraz ma 4r. Chcela by som poziadat o predlzenu RD. Viem, ze budem potrebovala ziadosti od lekarov, len potrebujem vediet ci mi tie ziadosti aj pre lekarov daju na urade prace.Dakujem
@halci ideme v septembri...poistovna nam to zchvalila. Pred tym k moru. Snad pomoze....jedine mava, ze rano sa mi vykasle hlienovito a pokycha dva krat a cely den nic....moze to byt, ze je alergik nie? Na alergiu berieme sirup rupafin a vecer raz za den konvickujeme.
@mesiacik12 urcite to pomoze. my to mame podobne. v lete to byva trochu lepsie. alergiu jej nezistili, astma sa vraj zatial neda zistit. verim ze z toho vyrastie.
@mesiacik12 ... "rano sa mi vykasle hlienovito a pokycha dva krat a cely den nic"
Toto ja mam cely život, bola som aj u alergologičky, vraj mam alergiu na roztoče, preto je to v zime horšie, v lete lepšie. Lieky brať odmietam, je to svinstvo, ktoré nič nerieši, len prekrýva príznaky ... takže sa snažím znížiť doma prašnosť, doma som zredukovala všetko, čo by mohlo držať prach až na pár menších kobercov a predložiek. Gauč máme kožený, kúpili sme čo najlepší vysávač. V práci som musela prestať používať kriedu (som učiteľka), ale píšem na biele tabule fixkou, alebo na interaktívnu tabulu, kde sa nepráši.
Inak, pri mori sa mi stav na 2-3 dni akoby zhorší a potom je lepšie ... asi mi vždy odídu staré hlieny. No a v zime sa saunujem, chodím do solnej jaskyne, tak sa to drží v znesiteľnej miere.
Stale cakam na vijadrenie. Odniesla som to 11.7.2018. Do kolko Vam prislo rozhodnutie? Dakujem za odpovede
@mesiacik12 schválili vám vtedy?
@lilli202 nie

Vceraj som bola odniest papiere na platenu RD....do 30 dni mi daju vediet. Pytali si aj kontakt na mna....ak neschvalia tak sa odvolam....len chcem sa spytat, ze to odvolanie ako ma vyzerat a co k nemu este potrebujem. Dakujem za radu