Z úradu práce mi prišiel príspevok, ale neviem za čo
Prosim vas,mala by som otazku. Prisli mi peniazky na ucet od vu šr úpsvr 151,37€. Mohol by mi niekto poradit,co to je? Este som neodovzdala ziadne papiere,tak neviem. Niezeby nepotesili 🙂
mal by to byť príspevok pri narodení dieťaťa, predpokladám, že na matrike už papiere majú. A tú druhú časť niečo okolo 660 eur, neviem presne, dostaneš po dovršení 28-ho dňa života bábetka.
Dakujem za odpovede. Tak to bude iste pris.pri nar.dietata. Prislo to naraz s mater.pris. na ucet,preto som sa cudovala. Hlavne,ze bez odovzdania nejakych papierov poslu peniazky 😀
baby dostala som od VÚ ŠR ÚPSVR na ucet 151.37€ a mala som dostat okolo 830€ neviete preco mi poslali tak malo???
Mne tiez prislo z VÚ ŠR ÚPSVR 330e nikde som nedavala ziadne papiere a dan som tiez neodvadzala ked som na materskej uz 1r 10mes.Dufam ze to nieje nejaky omyl a nebudeme musiet vratit peniaze lebo ma to potesilo
Chcem sa spýtať mám dcéru 10 mesiacov ,syn mi mal 28 marca 3 roky a dostávala som 239 +40 eur príspevky a teraz som už v marci nedostala tých 40 eur,môžte mi stým pomôcť že prečo
@tatiana8358 tak to tí veľa prišlo ,mislim si že sa pomilili ,
@tatiana8358 Ahoj mne tiez prisli s tohoto uctu trosku iac kedze prispevok je 199 eur. Chcem sa ta opytat musela si vratit? Pomylili sa?
@cmuky27 nie to su tvoje peniaze nevracala som nic to mas dane za rok co si robyla nez sa ti babatko narodilo....buduci rok uz nedostanes nic len manzel dostane ti uz nie

@kristinagabi predpokladam, ze je to prispevok na dieta alebo pridavok k prispevku..teraz neviem, ktory z tych dvoch je v tejto sume.. 😉 spolu by si mala dostat cca 830 eur 😉 aha, ale pises, ze si neodovzdala ziadne papiere este..tak to nemoze byt materska??? lebo nic ine od uradu prace, socialnych veci a rodiny nedostanes 😀