icon

Žiadosť o predĺženie rodičovskej dovolenky pre zdravotné dôvody

janka0702
30. sep 2025

Prosím vas je tu niekto kto si požiadal o predĺženie rodičovského z dôvodu atypicky ekzem ten má az tak netrápi ale naša ma aj obstipaciu skor to ma viac trapi ďakujem

Strana
z2
pribinak
30. sep 2025

@kukulienka999 pocikavat sa dá zo 100 rôznych dôvodov

janka0702
autor
30. sep 2025
@kukulienka999

@pribinak včera bola diskusia, že jednej schválili lebo sa jej dieťa pocikava 😁 tak za skúšku nič nedá

@kukulienka999 moja je este plienkovana napríklad ked je hola ze nám gatky ide na šerblik aj sa vycikat aj akože kakat ide ale ked ide kakat musim ju držať hladkať a plačeme obe ale ako náhle ma co i len gatky uz sa pocikq

nicolas261
30. sep 2025

@janka0702 Je veľa diagnóz ktoré schvália . Skôr je rozdiel kto to posudzuje . Treba určite všetky papiere z diagnózami a podať to . My máme na poruchu reči a každý rok to musím podávať znova . A čakať či to schvália alebo nie

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_285
Odpoveď bola odstránená
janka0702
autor
30. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 ano toto naša ako náhle pride nádcha hneď ma ekzem vecsinou to je toto jesenné a zimné obdobie a musíme davat pozor co zje

nicolas261
30. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285
@anonym_285 áno , každá diagnóza inak . Ja som mala dva krát už schválený a teraz som podávala znova a čakám aj keď je stále ta istá porucha vždy som nervózna ako sa rohhodnu . U nás nieje nikdy nič iste

Strana
z2