icon

Žiadosť o predĺžený rodičovský príspevok bez diagnózy

17. nov 2025

Pekný deň. Len informatívne. Pri predĺžení rodičovského príspevku potrebuje mať dieťa diagnózu uzavretú ? Naša malá je sledovaná vo viacerých ambulanciách ( neurologia, ortopédia) každého pol roka chodíme na kontroly, má predpísané ortopedické pomôcky, chodíme cvičiť súkromne aj do ambulancie rehabilitačnej , ale nemá žiadnu diagnózu uzatvorenú pretože lekári nevedia o čo ide. Všade je napísané len sledovanie pre podozrenie na neurologicku poruchu. Má vôbec zmysel podávať si žiadosť? Musíme kvôli týmto obmedzeniam platiť súkromnú škôlku s nie je to teda žiadna sláva s peniazmi. Špeciálna strava kvôli jej alergiám tiež stojí viac...

mamina7070
17. nov 2025

nejaku diagnozu mat musi a podla tabuliek musi splnat narok. a dlhodoby nepriaznivy stav

autor
17. nov 2025
@mamina7070

nejaku diagnozu mat musi a podla tabuliek musi splnat narok. a dlhodoby nepriaznivy stav

@mamina7070 kde by som prosím našla tie tabuľky ?

pe_mi
17. nov 2025

@anonym_autor samozrejme si podaj, buď alebo
Je to vysoko individuálne , v jednom kraji môžu uznať, v inom nie

anonym_608d84
17. nov 2025

@anonym_autor my sme nemali uzatvorení dg. a schválili hneď

anonym_de301e
17. nov 2025
@anonym_608d84

@anonym_autor my sme nemali uzatvorení dg. a schválili hneď

@anonym_autor bezne musi byt diagnoza
@anonym_608d84 ano bejvavalo. ale su ine casy ze? a to co platilo v nitre neplati v Ba.

autor
17. nov 2025
@pe_mi

@anonym_autor samozrejme si podaj, buď alebo
Je to vysoko individuálne , v jednom kraji môžu uznať, v inom nie

@pe_mi skúsim uvidím, lebo mi na diagnózu budeme čakať asi dlho. Pochodili sme pol Slovenska s ňou a nikto nevie, lebo to ešte nevideli 🙄

4stanka4
17. nov 2025
@anonym_autor

@pe_mi skúsim uvidím, lebo mi na diagnózu budeme čakať asi dlho. Pochodili sme pol Slovenska s ňou a nikto nevie, lebo to ešte nevideli 🙄

@anonym_autor nemá uzatvorenú dg ani jednu? Keď som žiadala o predlzeny RP tak tam mala asi 4 dg a pediatricka vypísala do žiadosti o co konkrétne ide