Získajú mamičky vianočný bonus na materskej?
Existuje nieco take ze dostaneme viac penazi na vianoce? Ci to iba penzisti maju vyhody vzdy?
a čo takí pracujúci ľudia chudáci? Tí, čo nedostávajú žiadne vianočné príspevky, bonusy, 13, 14 platy? Ako k tomu prídu v porovnaní s tými, čo dostanú?
Dôchodcovia majú vždy výhody? No ja neviem ale moja babka po zaplatení nájmu a liekov obracia každé euro. Nepredpokladane náklady ako napr. že rozlepia sa jej topánky alebo rozbijú okuliare, jej financujú deti. A to celý život pracovala a porodila tomuto štátu 4 deti ktoré rovnako pracujú. Druhej babke zase musia deti doplácať vyše 200€ mesačne na domov dôchodcov. A tiež celý život pracovala. Podľa mňa u nás na Slovensku je veľmi málo dôchodcov, čo si môžu dopriať aspoň na vianoce niečo viac. Prečo by nemohli dostat od štátu aspoň v decembri?! Ty, žena na materskej môžeš ísť robiť keď máš málo a druhá vec, že dieťa si si nespravila sama, nech ťa živí muž kým si doma a nestačí ti rodičak.
Cinknu ti peniaze kazdy mesiac? Ak ano, tak dostavas. A podla mna velmi stedro.
@ddaassuullaa prd si akurad ty urazaj svojich psov nie mnam
Uzatvaram jalovu debatu lebo clovek sa uz ani opytat nemoze ale vlozky pouzivate och! Majte sa pekne s celou rodinou da
@anonymous87 Určite! 😂 K tomu ešte 17. rodičák, príspevok na mdž 3x do roka, na lyžiarsky dostanú rodičia detí pridané aj v lete a 14. plat budú mať aj nezamestnaní😂🐧
@tiezjedna pocuj ked uz spominas lyziarsky, tak by mohli prispiet celej rodine na lyzovacku minimalne v Alpach 😂
@anonymous87 nebuď prehnane skromná! Ja by som prihodila ešte november v Dubaji😉😂

No ja neviem, predtým ako som otehotnela s druhým som si prečítala,čo všetko dostanem, na čo mám nárok, aký "príjem" ma čaká. Samozrejme,že to ,na čo mám nárok využijem,ale viac nečakám. Nerobila som si dieťa kvôli peniazom,viem do čoho idem, viem aký príjem ma manžel atď. Prvé dieťa nemalo ani 2 roky a išla som do práce, keď náhodou nám budú chýbať peniaze,tak pôjdem do práce aj popri druhom.