icon

Zmena na materskej

3. mar 2022

Baby to len ja či viaceré ste tak nejak zostarli a zmenili sa vo výzore na materskej? Tie noci čo nespím sa odrazili na mne dosť! Dá sa to potom dokopy?

zuzkagg
3. mar 2022

Viem o com píšeš, za rok a pól mám pocit, že som zostarla o 10rokov, keď sa pozriem do zrkadla 😅 či sa to napraví netuším, ale dúfam že áno.. jedine že by medzičasom prišlo ďalšie dieťatko a bude ešte horšie 😄

mamamasama
3. mar 2022

Mne sa výzor až tak nezmenil. Skôr by som povedala, že vyzerám lepšie, lebo som mala vyčerpávajúcu prácu a teraz spím viac ako predtým, ale čo sa týka zdravia, tak katastrofa. Stále boľavý chrbát, slepá ako patrón, migréna, žlčník... Súca do starého železa... 🤣

lukina20
3. mar 2022

Ano zostarla som, lebo v noci nespim, lebo sa cely den nahanam, kavu pijem zasadne studenu a nie som taka kocka kedze moja uniforma su sportove leginy a teplaky vsetkych druhov a farieb + tenisky… vlasy mam z praktickeho hladiska v cope
Ci sa to napravi? Jasne 😅
Ale ozaj som niekde citala nazor, ze zeny po detoch chytia druhy dych…
Ono staci ist asi ku kadernicke, na kozmetiku, obliect si aj nieco ine ako teplaky a trosku sa primalovat
To urobi divy

lucinka1988
3. mar 2022

ja práveže vyzerám lepšie ako kedykoľvek doteraz, a to som sa vždy o seba mimoriadne starala☺️Ale tak, pre mňa MD nikdy nebola taká ozajstná MD, že riešim stále len dieťa, ja kontinuálne aj pracujem, budujem si kariéru, pritom som ale s deťmi doma, tú MD trávim naozaj aktívne na výletoch, kávičky, atd atd..Neviem, po prvom pôrode som sa o seba začala ešte viac starať a tetaz po druhom ešte viac, a je to aj vidno..Doma sa vždy oblečiem pekne, žiadne vyťahané tričko a tepláky..Vlasy, hygiena, nechty, kaderníčka, kozmetická- to je pre mna samozrejmosť a aj keď idem len sem na ihrisko, vždy sa upravím a normálne oblečiem/ v dnešnej dobe už aj teplakove súpravy vedia byť pekné a štýlové..Ja si aj nechty viem spraviť pri deťoch, aj vlasy aj všetko..

autor
3. mar 2022

@lucinka1988 veď áno to aj ja vlasy,nechty atď ale kruhy a vrásky neoklameme

lucinka1988
3. mar 2022

ja to mám asi genetikou, ale kruhy som nikdy nemala a vrásky zatiaľ tiež nie..Ale keby ma to trápilo, tak idem na botox, resp. aj kruhy sa dajú odstrániť a je pokoj

w123
3. mar 2022

ja som sa v tvari vobec nezmenila co sa tyka vrasok unava atd. za to telo sa mi riadne zmenilo k horsiemu

beata_k
3. mar 2022

Ja som sa ako tak davala do poriadku....bum znova tehotna. Mam pocit, ze z toho sa uz nevyhrabem

jjanulienka
3. mar 2022

Pockaj keď potom konečne nastupis do práce ako budeš žiariť 😉😬😬

autor
4. mar 2022

@beata_k veď to po druhom som ešte horšie na tom