Zmena na materskej
Baby to len ja či viaceré ste tak nejak zostarli a zmenili sa vo výzore na materskej? Tie noci čo nespím sa odrazili na mne dosť! Dá sa to potom dokopy?
Mne sa výzor až tak nezmenil. Skôr by som povedala, že vyzerám lepšie, lebo som mala vyčerpávajúcu prácu a teraz spím viac ako predtým, ale čo sa týka zdravia, tak katastrofa. Stále boľavý chrbát, slepá ako patrón, migréna, žlčník... Súca do starého železa... 🤣
Ano zostarla som, lebo v noci nespim, lebo sa cely den nahanam, kavu pijem zasadne studenu a nie som taka kocka kedze moja uniforma su sportove leginy a teplaky vsetkych druhov a farieb + tenisky… vlasy mam z praktickeho hladiska v cope
Ci sa to napravi? Jasne 😅
Ale ozaj som niekde citala nazor, ze zeny po detoch chytia druhy dych…
Ono staci ist asi ku kadernicke, na kozmetiku, obliect si aj nieco ine ako teplaky a trosku sa primalovat
To urobi divy
ja práveže vyzerám lepšie ako kedykoľvek doteraz, a to som sa vždy o seba mimoriadne starala☺️Ale tak, pre mňa MD nikdy nebola taká ozajstná MD, že riešim stále len dieťa, ja kontinuálne aj pracujem, budujem si kariéru, pritom som ale s deťmi doma, tú MD trávim naozaj aktívne na výletoch, kávičky, atd atd..Neviem, po prvom pôrode som sa o seba začala ešte viac starať a tetaz po druhom ešte viac, a je to aj vidno..Doma sa vždy oblečiem pekne, žiadne vyťahané tričko a tepláky..Vlasy, hygiena, nechty, kaderníčka, kozmetická- to je pre mna samozrejmosť a aj keď idem len sem na ihrisko, vždy sa upravím a normálne oblečiem/ v dnešnej dobe už aj teplakove súpravy vedia byť pekné a štýlové..Ja si aj nechty viem spraviť pri deťoch, aj vlasy aj všetko..
@lucinka1988 veď áno to aj ja vlasy,nechty atď ale kruhy a vrásky neoklameme
ja to mám asi genetikou, ale kruhy som nikdy nemala a vrásky zatiaľ tiež nie..Ale keby ma to trápilo, tak idem na botox, resp. aj kruhy sa dajú odstrániť a je pokoj
ja som sa v tvari vobec nezmenila co sa tyka vrasok unava atd. za to telo sa mi riadne zmenilo k horsiemu
Ja som sa ako tak davala do poriadku....bum znova tehotna. Mam pocit, ze z toho sa uz nevyhrabem
Pockaj keď potom konečne nastupis do práce ako budeš žiariť 😉😬😬
@beata_k veď to po druhom som ešte horšie na tom

Viem o com píšeš, za rok a pól mám pocit, že som zostarla o 10rokov, keď sa pozriem do zrkadla 😅 či sa to napraví netuším, ale dúfam že áno.. jedine že by medzičasom prišlo ďalšie dieťatko a bude ešte horšie 😄