2 roky mám priateľa a spoznala som iného chlapa
Ahojte. Stala sa mi dost neprijemna situacia a som z toho dost na prasky :(
Mam chlapca, alebo priatela s ktorym sme asi dva roky, vsetko je dobre, zamerne pisem ze dobre, lebo nie vynikajuce. Nechodi domov opity, nepozera po inych, len mi po tej dobe akosi vychladlo srdiecko, ten vztah je dost monotonny. A v tejto dobe som spoznala noveho chlapca no skor chlapa, muža, o pat rokov viac ako ja, stretavame sa potajmne, piseme si. Neviem ci to napisat, ale je skoro z rozpravky, pripraveny na zivot, dobre zaraba (i ked toto nema byt dovod), vyzera, sportuje, ma rad deti a nema "že vraj" dievca. Pravda je, ze som u neho doma nebola, co ma dost odradza.
Ako vzdy nastava rozhodnutie, ktora z vas uz urcite riesila.
Ci skoncovat s byvalim pre daky ošial aky mi davam on. :(
spravili ste nieco uz take? ako ste dopadli?
bojim sa, ze ho prestanem bavit po roku :(
@malamirca ako môj názor... Ty sa tešís na jeho kolegov? Ty nechápes, že preňho si len zabavka? Zakázané lepšie chutí a on sa chce stebou pochváliť, ty si myslíš dokedy bude tolerovať že sním nechceš spať, veď ten pobyt niečo stojí a také ako ty, bez urážky ,treba nejako oplatit. Keď sa rozides s terajším nechá ťa aj tento, bohužiaľ takto to je, berie ťa ako milenku, nie ako priateľku
Pozri ja neviem teraz to vyznelo ako keby si bez chlapa nebola sebestacna... Ako ja neviem ci zarábas a ci nie ale ako v prvom rade si uvedom že keď sa dokážeš zabezpečiť sama seba tak je to super vieš časom si uvedomíš že niekedy ti už nebude treba toľko veci lebo máš plny šatník ale ide skôr o to ze aj keby ste šli na dovolenku prečo by to mal chalan platiť aj za teba však keď chces ísť na drahšiu tak si tu sumu rozdeľte na polovicu keď nemáte spoločný účet... Prepáč ale takto to vyzerá ze ta ten druhy len vydržiava... Áno možno ako hovoria vyššie niekoho doma ma a možno nemá.. Ale tak možno ho niekto financuje možno býva s rodičmi... A tiež si myslím ze je nefer vodiť toho druhého za nos aspoň koli tebe a koli tvojmu charakteru... Keď k nemu nič necítiš tak sa s ním rozid a čakaj na toho pravého... Aj keď budeš napr teraz sama.. Vieš potom keď sa rozides sa ukáže charakter toho druhého niekomu sa paci keď môže podvádzať ale iba to lebo potom sa vráti k niekomu inému kto ho zabezpečí... Takže dôveruj ale preveruj...ako vieš ze si len sama ktorú vola a pozýva... Možno si možno nie si... Ale vzťah v ktorom nič necítiš by som ukončila tak ci tak...neviem ako tebe ale mne vadi keď chalan za mňa platí tak som sa s kamarátmi dohodla že keď pôjdeme na budúce tak platím ja co je podla mňa dobre lebo potom by to vyzeralo ze fakt si neviem alebo nemôžem nič zaplatit a nechávam sa iba pozývať takže skus aj nad týmto porozmýšľať... Lebo ja sa nenechávam a ani nechcem nechať vydržiavat... Keďže si dokážem zaplatiť veci sama... Vieš mne sa stalo konkrétne pri jednom že som fakt vedela ze on je ten pravý... Ze som počula sdvije srdiečko byť a bála som sa aby to on nepocul a skoro som sa pri ňom roztopila a to pri mne iba sedel.. Takže motýliky možno ostatnú a možno zmiznú... Pri jednom som mala motýliky ale to bolo ešte na zakladke ale potom zmizli vieš niekedy sa oppatj čakať na toho pravého
@malamirca podla mna ti ten tvoj nevyhovuje a ak tento novy odide, zase sa objavi dalsi, myslim ze terajsi partner je len akasibarlicka, ze aspon nieco mas. Sama sebe dokaz, ze mas uctu voci sebe a pohni sa dalej. To, ze chces lepsi zivot, je v poriadku. Si mlada (myslim), zivot ti mozno ukaze, ci ten lepsi nadstandard je pre teba potrebny a dolezity, kazda z nas chce lepsie, sme dosliva samicky a v genoch mame aj to, ze chceme partnera, ktory sa o nas postara, ked si zalozime rodinu. To ze ti nechce prispiet na auto, u mna by uz blikali kontrolky. A este jedna vec, ked ze povie, ze priatel je v podstate dobry, nepije, netula sa atd., ja zasnem.....toto ma stacit, ze je vlastne celkom ok? Podla mna si samu seba nevazis, co je pochopitelne, zena do sebaucty dozrieva, cest vynimkam. Mna keby chlap nechal cestovat spojmi, tak by som sa hned v dverach otocila, lebo to o vela svedci.
@kachita riesila to v 2015. Zrejme uz ma ine starosti.
@moonlight1210 hehe, nevsimla som si to

@malamirca no neviem ci tu este treba radit,ale ja na tvojom mieste by som sa od terajsieho partnera uz fakt odstahovala,nie k tomu co s nim randis ale dajme tomu k rodicom.Vycistit si hlavu,premysliet si veci a dajme tomu potom aj ist do noveho vztahu s cistym stitom...zacne sa to zamotavat a budes v tom mat sama chaos,nakoniec uz nebudes vediet ani koho skutocne lubis...