21-mesačný syn nedostal nič od mojej svokry
Dobrý deň Neviem ako začať Mám muža sním mám syna. 21 mesiacov malý nič nedostal o babky a ani ja nie pričom sa moja máma snaží všetkým kúpiť. Ale mužova mama nič pritom som to aj svokre hovorila že malý nič od nich nedostal.kde je chyba prečo sa tak zachovala.
Och ženy, vám by fakt neprišlo ľúto, že babka nedala vnúčaťu nič k sviatku? No mne teda áno. Nejde o neviem aké dary predsa, ide o to, že si spomenie.
@deana100 nepisala si nikde, ze ma viac vnucat.... tak jednemu davala, druhemu si povie, ze to ani nevnima, mozno da, ked bude vacsi.... asi ma nejaky dovod, mozno vie Tvoj muz
@deana100 a nie je to náhodou kvôli tebe? Vystupuješ strašne arogantne asi ťa nemusí a od skáče si to vnuk.
ja si myslím, že nič ťa do toho, komu čo kupuje tvoja svokra. To si na to odkázaná? Tvoja mama tiež nie je povinná kupovať nič ani tebe, ani tvojim deťom. To, že to robí, je iba jej rozhodnutie.
@deana100 zle si myslis,neviem preco by mala nieco davat...ano asi vela babiek da,ale nie je to pravidlo,u nas moja mama da malo,je vdova a nema neviem kolko a maju krasny vztah,lebo dava lasku starostlivost a pod. svokrovci daju aj 200eur dary,ale deti k nim nechcu chodit,lebo nejavia takmer ziadny zaujem a vztahy nebuduju
@denisah6 Beriem Váš názor... konečne normálny komentár vidím že strašne veľa žien sa tu domna navaža ale ja som to tak nemyslela.... že potrebuje ho horu zlatá od svokry ale došlo mi to ľúto že ma 3 vnukov dvom dáva a môjmu nedala nič ale beriem to tak že asi mi je to súdené ani prvá svokra nebola moc dobrá..... stipala syna ani som. nevedela a druha svokra nedala nič malému vôbec tak už to ani riešiť nebudem.
Ja som sama každému povedala, že darčeky si neprosíme. Je to úplne zbytočné. Podľa mňa. Radšej nech spolu strávia kvalitný čas, idú na výlet, na ihrisko, do cukrárne ako kupovať somariny.
@deana100 moja svokra tiez nie, ale to ma netrapi, skor mi vadi, ze nas vobec nenavstevuje... To vies, kazdy ma svoje priority.
Ale ked k vam chodi na navstevy, tak nechapem. Ved to nie je o hodnote darceka. Staci drobnost... Nema ta rada? V niecom je iste problem. Ked nic neda oen tebe a dietatku a ostatnym ano.

@morgane1975 a podla vás je to správne asi áno. ach bože žena zobud sa.