26-ročná dcéra nemá prácu a ani vyhliadky
Dobrý den,
som uplne nanič zo svojej dcéry.
Bude mat na jar 26 rokov, bude končit vysokú školu v externej forme teda a inak? Ja neviem. Škola jej celkom ide, hádam ju zvládne, myslieť jej ide, ale tá práca. Býva v Bratislave a síce pracu má, ale je to tak, že hneď má, hneď nemá, má len brigádu, zarobí málo, vyložene z rúk do úst. A my jej prispievame na nájom, inak nevyžije. Stále len láta a láta. Hovorí, že je to dočasne, škola je prednejšia, až bude mat diplom, tak snád nájde niečo kvalifikovanejšie, ale ked sa pýtam teda kde a co, tak krčí plecami, že nevie. A ja sa vždy radujem, že niečo konkrétne má vo výhľade. Sadnúť si so mnou a prejst si finančnú situáciu, to odmieta. Stále len, že musí dokončit školu, čo je poriadku, ale čo potom? Pritom všetci v okolí majú prácu, alebo brigádu, teda brigádu tí, čo sú na strednej cez leto. Inak všetci, úplne všetci pracujú aj u nás v zapadákove. A ona v Bratislave, má problémy. Teraz prácu má, ale takú, kde pracujú aj dochodkyne, na tom sa stavat nedá, stále, že je študentka vlastne, tak jej to stačí, pritom na externej forme by mohla mat niečo lepšie, je taká laxná, je jej to jedno, ani deti nikdy nechce mat, mala jeden vztah, ten jej skončil. Neviem, bude ako taká túlavá mačka chodit celý život po prenájmoch.
@cimage dakujem pekne za taku skusenost. S oplzlými chlapmi musiet spávat, ktovie kolko ich bolo za noc. Ked dobrovolne nechceli, co asi nie, tak zbit ich nemohli, museli sa páčit, no tak ich nadrogovali, sice boli ako živé mrtvoly, ale aspoň nieco z nich bolo. Aj 5 chlapov za noc..a že skusenost. Myslím, že taku skusenost by si každá jedna odpustila a najradsej by zabudla. Pokial nemá v zahraničí už niekoho, tak nemoze ist.
@anonym_autor to o com pises? Nikto ju nikde nezdrogoval, s nikym nespala. Len jej nesedeli podmienky s tym co jej naslubovali, tak sa otocila a isla domov. A inak vsetko co pises sa kludne moze stat aj v Bratislave, alebo hociktorej dedine na Slovensku. Nie kazda baba je blba a necha sa ukecat cudzim chlapom na drink, nebodaj ist k nemu domov ked ho nepozna. Treba sa vediet aj spravat, vediet rozmyslat a nevystavovat sa zbytocnemu nebezpecenstvu. Lenze to plati aj pre Slovensko. Nebudem sa predsa sama tulat v noci v tmavych uliciach v minisukni.
@anonym_autor to o com pises? Nikto ju nikde nezdrogoval, s nikym nespala. Len jej nesedeli podmienky s tym co jej naslubovali, tak sa otocila a isla domov. A inak vsetko co pises sa kludne moze stat aj v Bratislave, alebo hociktorej dedine na Slovensku. Nie kazda baba je blba a necha sa ukecat cudzim chlapom na drink, nebodaj ist k nemu domov ked ho nepozna. Treba sa vediet aj spravat, vediet rozmyslat a nevystavovat sa zbytocnemu nebezpecenstvu. Lenze to plati aj pre Slovensko. Nebudem sa predsa sama tulat v noci v tmavych uliciach v minisukni.
@cimage ale hlupost. Nikto ju nepustil, zobrali doklady, vsetko, musela tam byt. Úplne na kolenach prosili, jasne že niekoho namotaju, aby prišiel, a potom pustia len tak. A ona sa určite netula po uliciach v BA v minisukni.
@cimage dakujem pekne za taku skusenost. S oplzlými chlapmi musiet spávat, ktovie kolko ich bolo za noc. Ked dobrovolne nechceli, co asi nie, tak zbit ich nemohli, museli sa páčit, no tak ich nadrogovali, sice boli ako živé mrtvoly, ale aspoň nieco z nich bolo. Aj 5 chlapov za noc..a že skusenost. Myslím, že taku skusenost by si každá jedna odpustila a najradsej by zabudla. Pokial nemá v zahraničí už niekoho, tak nemoze ist.
@anonym_autor Autorka inak uvedomujes si, ze cely cas urazas vsetky baby, co isli von same na studium/za pracou? Zo vsetkych robis stetky co spavaju s oplzlymi chlapmi, no vidno, ze si zo zapadakova, ako spravodajstvo mas kraviny v bulvari a susedu odvedla, a v zivote si nevystrcila nos z vlastnej dediny. Len aby sa ti ta tvoja dcera nevzoprela tak, ze nakoniec odide a svojej hysterickej a paranoidnej matke uz nikdy nedvihne telefon.
@anonym_autor ty si bud vymyslena, alebo hlupa ako hupaci konik.
@anonym_autor ja uz si po tomto komentari myslim, ze autorka chce napisat nejaku humoresku, alebo mozno naopak nejaku citala, uz to fakt pripomina tu rozpravku s visiacou sekerou... zapali byt v podnajme, ty moja Kristova noho... autorka, prepac, ak si realna, chod do nejakej televiznej relacie, lebo ti garantujem, ze exemplar ako ty tam este nikdy nemali...
@eleanor2510 ja poznám pár ludí,ktori májú myslenie ako autorka tejto diskusie...prevažne žienky, ktoré poznajú cestu do roboty a domov, žiadne koničky, len TV,správy a seriály..mám kamarátku, ktorá bude mat tento rok 30 a mamu má rovnaku ako zakladatelka fóra..kamarátka pracuje ale jej mama sa montuje do veci mojej kamarátky. Kamarátka má lahký autizmus, ale vie o sebe sa postarat, no jej mama by brzdila vo všetkom,
Moja máma tiez rovnaka kategória,ale ja som jej nedovolila ma brzdit vo všetkom....Ako dieta ma brzdila tiez ...nemohla som íst na lyžiarsky,môžem si zlomit nohu, ziadne koncerty, môžu ma znásilnit, napadnút
Raz som vyhrala vstupenky na koncert Elánu do tipos arény, mama nás chcela pustit jedine pod dohladom mojho brata, lebo na elán chodia agresívni chlapi a bezdomovci, a na tipos aréne nás môžu napadnúť a zdrogovať...
@anonym_autor Autorka inak uvedomujes si, ze cely cas urazas vsetky baby, co isli von same na studium/za pracou? Zo vsetkych robis stetky co spavaju s oplzlymi chlapmi, no vidno, ze si zo zapadakova, ako spravodajstvo mas kraviny v bulvari a susedu odvedla, a v zivote si nevystrcila nos z vlastnej dediny. Len aby sa ti ta tvoja dcera nevzoprela tak, ze nakoniec odide a svojej hysterickej a paranoidnej matke uz nikdy nedvihne telefon.
@anonym_785471 nikoho neurazam, len uvažujem, co vsetko sa moze stst, že budu oklamane a podvedene. Ak nie, tak fajn, ale stava sa vselico a nie, té som nikdy nevystrcils nos z dediny, pocestovane daco mám.
@cimage ale hlupost. Nikto ju nepustil, zobrali doklady, vsetko, musela tam byt. Úplne na kolenach prosili, jasne že niekoho namotaju, aby prišiel, a potom pustia len tak. A ona sa určite netula po uliciach v BA v minisukni.
@anonym_autor kolko % zien co vycestovali sa toto stalo? To je uz mega extrem. Ked uz ide niekto von cez agenturu, tak si ju hadam preveri. Ty si ides stale svoje, ale realita je uplne inde. Proste ty dceru nepustis a nedovolis jej nic, to je cele. Potom tu vyplakavas, ze sa nevie o seba postarat. To sa naozaj necudujem.
@sova7 raz robila chlieb co vajíčku. A nevedela, že na panvicu musí dat olej alebo maslo. Pol dna se vetralo. A ona nevedela. Tak základnu vec.
@anonym_autor jezisi no a co, ja som zas spalila maslo pri mojich prvych pokusoch varit, dnes uspesne uvarim na hocico si trufnem. Len treba skusat... vy ste jej to varenie hned znechutili
@eleanor2510 ja poznám pár ludí,ktori májú myslenie ako autorka tejto diskusie...prevažne žienky, ktoré poznajú cestu do roboty a domov, žiadne koničky, len TV,správy a seriály..mám kamarátku, ktorá bude mat tento rok 30 a mamu má rovnaku ako zakladatelka fóra..kamarátka pracuje ale jej mama sa montuje do veci mojej kamarátky. Kamarátka má lahký autizmus, ale vie o sebe sa postarat, no jej mama by brzdila vo všetkom,
Moja máma tiez rovnaka kategória,ale ja som jej nedovolila ma brzdit vo všetkom....Ako dieta ma brzdila tiez ...nemohla som íst na lyžiarsky,môžem si zlomit nohu, ziadne koncerty, môžu ma znásilnit, napadnút
Raz som vyhrala vstupenky na koncert Elánu do tipos arény, mama nás chcela pustit jedine pod dohladom mojho brata, lebo na elán chodia agresívni chlapi a bezdomovci, a na tipos aréne nás môžu napadnúť a zdrogovať...
@timea91 Ano, s kamaratkami ked sme chodili po festivaloch ako 20-rocne, tiez som pocuvala, ze aby nas tam nezdrogovali, a ja na to ze babi, drogy su drahe, to sa nedava zadarmo🤣 ale taketo hysaky ako autorka tu, to som nastastie nepocuvala nikdy.
Pls hodte sem niekto link na tie kopce zakruty :D
@crazy_cat_lady
Takto sa vola ta tema
Môžete dieťa odhlásiť úplne z predškoly?
Prima citanie
Ja som ako asi 21 rocna stopovala s kamoskou v 1997 asi 🙈, stopla nam stara embečka napratana nejakym bordelom - clovek bol nejaky instalater. Usiel nam vlak a dalsi v nedohladne.

@anonym_autor zatiaľ iba 17 strán??? Trollik, trosku viac sa poznaz. Este si niečo pekné vymysli 🙏
Co takto jej sexuálny život? Ešte je panna? No to by ju ešte mohli niekde zneužiť, nemyslíš? 🤔🤣 ze su ju do tej BA vôbec pustila!
Bože môj, nevidíte tu niektoré, ze si z vás robia dobrý deň?
@lienka.7 no ak je panna tak môže skúsiť ten Dubaj a vydražiť panenstvo 😂