30 ročná sa správa ako dieťa
nevie variť, spáva s plyšákom, zbiera plyšáky, má obliečky máša a medveď, paw patrol a leví kráľ, má uteráky s detskými motívmi, detské nálepky, pozerá labkovú patrolu, mášu či doktorku plyšákovú a pije umelé mlieko..a má projektor nočnej oblohy, v noci jej tam premieta hviezdy. . je to normálne? čo by ste urobili s takou osobou?
Pokial nenosi plienky a cumel, tak je to OK, jednoducho ma rada rozpravky.
Treba jej niekoho nájsť aby sa mala s kým pozerať na hviezdy. Ale nie možno je to len taký truc a prejde ju to
Aspon vies co jej kupit na vianoce 😆vies co mà rada. A ked ju mas rada tak si snou pozri aj daku rozpravku. Na utuzenie vztahov.
No a čo chceš s nou robiť? Zaraba si na to mlieko sama? Ak hej, neni to svoja starosť. Ja mam tiež rada tie dojcenské kaše a sem tam si kupim :D a čo... jej život, jej vec
Preboha🙄🤣 ja úplne nechápem čo je ta do toho. Veď nech ma aj obliečku s akoukoľvek rozprávkou, nech pije aj materské mlieko a nech pozerá pre mna za mna aj rozprávky pre najmenších, tak je to vec dotyčnej. Teda ak sa ta to nejak netýka… tieto témy…
Mne sa toto podobá na tú žienku ktorej kamaráti zakázali piť dzusiky a ďalších kamarátov má v Mexiku
@arriana29 ano zrejme to bude ono. Ale na inom fore mimo MK som nasla dalsi prispevok ,,dcery,, a vyzera to na psychicku poruchu.. bolo tam toho ovela viac. Je to ale smutne, evidentne je tam dost zanedbana zdravotna starostlivost.
@viestta stači ked sa najdu 2_3 trollovia, kazdy z nich parkrat vytvori nejaku haluz a je to 😁
Toto zrovna vyzera by real.
Sú ľudia kt zbožňujú rozprávky ako napr ja. Bežne nosím tričká s Mickey Mouse, Batman atď momentálne ficim na Beruske a čiernom kocúrovi a top je u mňa Harry Potter to vie každý kto ma pozná 😀
Inak mala som 36 ročnú kolegyňu tiež pozerala Berusku 😀😀😀
@janulik2008 podla mna lepsie HP, Beruska a Mickey Mouse ako Farma a Love Island 😝
O 19,00 vam v liecebni vypnu wifi, daju vitaminy dobrej nalady a do rana s rukou v serbli mozes vymysliet ako anonym dalsiu uveritelnu temu😉
Hmm. Poznam take.. Traumy z detstva su svina. ;) Niekto nechce proste vyrast..
@masinka ale napr mne UM mlieko nechuti 😀😀😀 ktovie však či je toto pravda čo píše autorka. Veď je x ľudí kt zbožňujú rozprávky hoc sú dospelí ale piť UM 🤔
Ak si jej matka, alebo blízka osoba... Podstatné sú aj iné veci. Chodí do práce? Žije samostatné? Ma partnera, kamarátov?
Čo by som s ňou spravila ?
Povedala by som jej aké rozprávky sa páčia mne a ďalej by som neriešila... Neviem jej vec. A teraz je to "trendy" u bezdetných mladých báb nosiť rozprávkové veci a mať rado takéto detské blbinky. Veď Mickey už je aj na šperkoch aj iné rozprávky, furt nejaká

Ty si jej mama ? Inak nechapem co by si snou ako chcela robit ? S dospelou osobou. .