icon

4 ročný syn na mňa vyletel kvôli lízatku

anjika44
22. nov 2019

Ak sa nenahneváte, popišem vám moju situáciu. Moj 4ročný išiel ráno kakať a vypytal si za to čokoladove lizatko. Povedala som mu, že dostane, ked pridem pre neho na obed do školky, lebo práve si umyl zuby. Keď dokakal, chcel to lizatko okamžite. Zopakovala som, že až na obed, začal robiť tzv. čoro moro. Lízatko som mu do školky priniesla a tam na mna vrieskal, že som mu ho nedala hned, ale až potom, ako bol oblečený. Hanbila som sa jak pes. Kedysi by decko dostalo pár faciek za také správanie, a dnes? Ani pomyslieť!!! Ešte aj pred učitelkou vrieskal na mna ako na špinavú handru. Nebude mať ani dnes rozprávku - kvoli ránu, ani zajtra - kvoli dnešku. V nevychove by mi poradili, aby som ho chápala. Vy, aj ked neviem, či sa týmto trendom zaoberate, chápete, ked na vás dieťa vrieska ako na najšpinavšiu otrokynu?

Strana
z3
gabrielaaaa
23. nov 2019

@veronikaszabova ona je ozaj akási divná 😱

evittam
23. nov 2019

@miadi Jeden mliečny zub a jeho oprava 230Eur? To mu vymenili aj hlavu?

lienockak
Autor odpoveď zmazal
evittam
23. nov 2019

@anjika44 Suhlas do
@sissy27
Btw.a co ze sa do teba pustila cudzia osoba? Mala si ju poslat do....a nech sa stara sama o seba. Toto mam najradšej keď cudzi ludia riešia do coho ich nic nie je.
Do mna sa tak raz pustila jedna pani v obchode ked som dala malej na zadok-slusne som ju upouornila,ze nech sa stara sama o seba tak zacala po mne "bliakat" ze aka som drza a ze na mna zavola policiu. Tak ja som drzá a ona nie😀😀😀 a podala som jej vlastný telefón nech kľudne vola.

evica01
23. nov 2019

@anjika44 ziadne adhd tam nie je. Mate iba nevychovane dieta. Bohuzial to vidim tak, ze sa svojho dietata uz bojis. Tvoj problem. Len tym nezatazuj okolie. Predpokladam, ze vas nevolaju na stretnutia, navstevy, narodeninove oslavy...
Nevychovane deti neznesie nik.
Ale dobra sprava je, ze stale nie je neskoro.
Chodila si ku psychologicke? To je ako ked niekto povie, ze sme boli az 3x na logopedii a decko stale nevie povedat R. Zla logopedicka, zla.
Podla mna si leniva zena, ktora nema chut nieco riesit, precitat knihu o vychove a pod. Dalsia co caka na zazrak. Nikto ti ten zazrak nevycaruje. Sama si musis. Mas vyhovoriek plne usta. Poznam taketo matky co 15 rocnym faganom rano utekaju kupit teple zemlicky. Musia byt teple lebo by bolo zle.
Dovidenia zdravy rozum.

bielavlcica
23. nov 2019

@dopolbokaodrata mas nejaky problem? Ja nastastie nemam od autorky deti a keby som aj mala urcite by ssom ho nevychovavala ako autorka.

@anjika44 a ty sa laskavo spamataj. Mas proste doma rozmaznane decko ktore ma z teba len srandu a ktore Ti prerastlo cez hlavu. Keby mne toto moje spravi je mi absolutne jedno co si kto mysli dostal by cez zadok a pochybujem,ze niekto sa na ulici poburoval,ze mu capnes po riti. Pokial si ho nemlatila hlava nehlava tak .....
A nie nema adhd aj keby si mozno v to dufala. Tvoje decko je proste rozmaznany fracek, ktory ako piska ty podla neho skaces. Otvor oci

0silvia0
23. nov 2019

@anjika44 toto je nezvladnuta vychova od mala, toto si dieta jednoducho dovolit nemoze...

katkaamartin0310
Autor odpoveď zmazal
haanovajana
23. nov 2019

@puklica13 o nasej diagnoze nevies.Aj ja mam 2 synov.1 syn bol uplne iny.

puklica13
23. nov 2019

@haanovajana ako vieš?

miadi
23. nov 2019

@evittam no neviem aky maju cennik Svokor cvakal horne zuby tusim 4 mostik $4000 .Ale ten maly kebyze mu tych 10vytrhaju za par e tak by mal prazdne usta kym mu zacnu rast trvale zuby a kto vie ako by boli rozdivočene. Idem si radsej vydrhnut zuby😃

evittam
23. nov 2019

@miadi Svokor ma predpokladam po 50-60 a zuby v ...ked potreboval mostík. Trosku zle prirovnanie. Pise o oprave-t.j.asi zubny kaz. U nas doplacam u dieťaťa cca za 1 opravený zub 5-10Eur. Za napr.moj opraveny zub-kaz+plomba 50Eur, len výmena plomby 31Eur.

miadi
23. nov 2019

@evittam neprirovnavam to vobec iba som to spomenula Lebo zubari su drahi vsade. Svokor mà 85. To sa neda vobec porovnavat ani ceny. Neviem kde mas zubara moj v Ba je drahsi pred par rokmi som unho nechala 250e za 2 biele plomby a cistenie. Ale je vyborny. Brat bol ineho v robote 50e zub.

evittam
23. nov 2019

@miadi Iste. V ZA. Ale dat dieťaťu za plombu 230Eur je prehnané. Ci na SVK ci inde...

evittam
23. nov 2019

@miadi Ja tiež píšem o bielej plombe. A je to tiez perfektny zubár.

miadi
23. nov 2019

@evittam no bol v narkoze a robili to 4h uz neviem v ktorom meste museli vycestovat ze v ba to nerobia. Povodna cena bola1700e ale ze nasli toho viac .. je to palka Ale asi nic ine nenašli takto s narkozou.

nefertiti5843
23. nov 2019

@anjika44 Ja sa ani nečudujem, že tvoj syn je nevychovaný a že sa chová ako neandertálec, keď má takú matku...Prečítala som si pár tvojich diskusií a teba nedá do laty už ani 10 psychiatrov 😅

pink_lady
23. nov 2019

sorrac ale tejto osobe neverim nic, ved podla toho co tu pred rokom a viac pisala uz by zrejme bola po smrti, ako sorry z rakoviny pluc v 4. stadiu, s nalezom na mozgu sa sotva vylize clovek tak ze by dokazal takto fungovat dalej...ak sa mylim, tak sa hlboko ospravedlnujem a gratulujem k vylieceniu ...tu je link ako pise o raku v 4.stadiu https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/rakovina-a-3-mesiace-zivota/

a vlastne gratulujem aj k /novemu/ manzelovi? ved v IX/2018 bol exmanzel...

veronikaszabova
23. nov 2019

@pink_lady cele som si to precitala a ze wtf...??? 😳😳😳

Strana
z3