Agresívny švagor
Ahojte baby, taká som vytocena. Volala mi sestra, že sa pohadala s manželom. V skratke išlo o to, že posledné týždne sa jej nevenuje, nepomáha jej s domácnostou a ich dvomi deťmi. On príde z práce a buď stále robí na počítači alebo sa hrá.O to nejde, skôr o tú hádku. Chcela sa o tom s ním porozprávať, poprosit ho aby okupal deti, on sedel pri počítači, hral hru a naschvál si dal do uší obidve slúchadlá a pustal si jednu hru za druhou. Tak ona zo zúfalstva chytila pohár vody, čo bol na stole a vyliala na podlahu aby si ju vsimol. Jej chlap sa naštval, čo si to vôbec dovolila (urobila to prvý krát) chytil pohar a hodil ho o zem, potom chytil ďalší a hodil ho o zem. Všade bolo sklo, aj na gauči. Kúsok skla sa jej zapichol do nohy, krvacalo jej to a on ešte na ňu, že to je jej chyba. Trochu jej to pomohol upratať, ona musela všetko pozbierať, povysavat, vyprašiť deky, ukludnit deti, ošetriť si nohu. On jej ešte povedal, že keď ju aj nabudúce napadne niečo vyliať, že on porozbija všetky taniere. Potom si pustil hru akoby nič. Ona celá roztrasena mi volala. Po každej hádke sa s ňou pár dní nebaví. Tiež jej nechce dať urobiť kartu k účtu, keď potrebuje peniaze musí si vypýtať. Keby sa mu niečo stalo, ona sa k peniazom nedostane. Ja si myslím, že on je tyran. Čo by ste jej poradili?
Porozpravaj sa s nim ze ak nebude pomahat a bude sa iba hrat odides od neho
@junova poradila..určite preč od tohto tyrana a chrapúňa...
@micusa2222 7 rokov stará téma
No mne pride jednanie oboch skratove. Netvrdim ze rozbijat pohare je adekvatna reakcia, ale normalny clovek podla mna nekomunikuje stylom, ze vyleje pohar vody na dlazku. On sa hra a chce mat pokoj, tak ked pride jeho zena a zacne takto vyvadzat, jemu to mozno pride rovnako psycho ako jej pride rozbijanie tanierov.
Dospeli ludia by mali komunikovat trosku inak. Ked mam pocit, ze partner netaha svoj podiel uloh v domacnosti, tak sa s nim o tom porozpravam niekedy, ked je dobra nalada, bez obvineni, bez urazok, bez nervov, ale nie ked som vystresovana (co sice nepises, ale verim tomu) a partner je unaveny, alebo proste potrebuje chvilu pre seba, odreagovat sa. Ak u manzela podobne agresivne prejavy nie su caste, tak asi nebude tyran, ale skratka narazili do seba dvaja podrazdeni ludia, pridal sa k tomu nevhodne zvoleny sposob komunikacie a problem je na svete.
@radsej_knihu presne!!!
Suhlasim,vyliat vodu nebol az taky dobry napad.
Ja napr. by som podisla k nemu,s kludom mu to vybrala z ucha a spytala sa ho,ci si uvedomuje,ze splodil 2 deti a je najvyssi cas prestat sa hrat ako maly chlapec a ujat sa povinností.a ak bol taky uz pri prvom dietati,ze nepomahal s nicim,tak mne by rozhodne druhe neurobil.co sa tyka financii,to mali mat tiez davno prebrate,ako budu fungovat ked pride rodina..
Vrchol,aby som nemala svoj ucet a musela sa doprosovat chlapovi o peniaze.
A tiez nechapem takych kktov,co vykrikuju zene ked je s dietatkom doma,ze nema prijem🙈
Fakt nechapem,naco si tie deti robia.....
@radsej_knihu presne!!!
Suhlasim,vyliat vodu nebol az taky dobry napad.
Ja napr. by som podisla k nemu,s kludom mu to vybrala z ucha a spytala sa ho,ci si uvedomuje,ze splodil 2 deti a je najvyssi cas prestat sa hrat ako maly chlapec a ujat sa povinností.a ak bol taky uz pri prvom dietati,ze nepomahal s nicim,tak mne by rozhodne druhe neurobil.co sa tyka financii,to mali mat tiez davno prebrate,ako budu fungovat ked pride rodina..
Vrchol,aby som nemala svoj ucet a musela sa doprosovat chlapovi o peniaze.
A tiez nechapem takych kktov,co vykrikuju zene ked je s dietatkom doma,ze nema prijem🙈
Fakt nechapem,naco si tie deti robia.....
@zuzu11166, téma je z roku 2015 a autorka neaktivna (podla profilu už dosť dlho)

@junova ona si ty,ze? 🙂