icon

Aj tí vaši chlapi sa tak zmenili?

simca1702
5. nov 2012

Ahojte baby ...viem viem už som sem písala ale už fakt neviem čo skorej :/
Môj prieteľ s ktorým som viacej než 4 roky sa mi v poslednom čase nezdá a neviem čím to je ...V poslednom čase je odmeraný,nezaujíma sa o nič,nevyhľadáva ma,aj keby sme neboli týždeň spolu asi mu to je jedno.Neviem či som ja maximálne aktívna že to riešim vkuse a že mi to vadí ale asi mi dáte za pravdu jedno,že každá žena chce počuť aká je pekná a ako sa tomu svojmu páči ....ja som to nepočula dlho a ani skutkami to nedáva nejako extra najavo !!! Povie mi ak aj dnes po otázke či ideme byť u neho alebo u mňa ....že kukať telku môžeš aj doma (sice má pravdu ale ...bolelo ma to,lebo som s ním chcela byť ) a že on skoro pôjde spať že je unavený prosto same sprosté výhovorky :/ Alebo napríklad ja mu pošlem nejakú pikantnu smsku aby som mu nejako rozveselila deň a on hoci má smsky zadarmo nenapíše ani bohovy a potomzase príde domou z roboty ...naje sa dačo porobý a zavolá mi že či ideme vonku ?? Čo si o tom myslíte vy ...ja tlačím na neho lebo aj to mi napadlo ...alebo má len také obdobie lebo v robote mu konči prac. zmluva a nevie či ho nevyrútia ...
nebývame spolu nemáme spoločné nič len to že spolu chodíme ale vraj to je dnes moderné 🙂 ako ja sa sama nejako nehrniem do kupy domu a podobne ...nič mi predsa neujde a popravde toto jeho správanie mi neveľmi nenaznačuje že on práve je tej "pravý" ....tak ja neviem žienky ....mne už naozaj šibe ,nemám robotu alebo čo by ste robili na mojom mieste ....skušala som sa s ním aj debatiť ale ....nejako si ...sa vkuse zaseknem ale už sa budem musieť vymáčknuť....radšej píšem ...
Tak ....skuste mi nejako poradiť čo skorej ...viem viem mala by som to riešiť s ním nie tuna na koňovi ale ....neviem ako ....lebo on vyzerá tak že nič ho nesere všetko je super, alebo že prosto ma tak chce vyprovokovať že mu dám kopačky ?? Myslíte že by toho ból schopný ....lebo zakaždím keď začneme dačo riešiť vtedy sa ukáže v pravom svetle aj milý vie byť .....vieme sa aj porozprávať aj čas si na mňa vie urobiť ....tak ja už neviem .....🙂

Strana
z3
monyccka
7. nov 2012

@jabadaba ja som v jj veku zila s partnerom, pracovala popri studiu a mala kopec dalsich zaujmov.. No aj tak ma trapilo, ked o mna chlap prestal javit zaujem, prestal byt iniciativny atd. No u mna to bolo rychle a jednoduche - dala som mu navrh, ako si to predstavujem, co potrebujem ja k zivotu a dalej som o tom nediskutovala. Nesplnl ani jednu z veci, ktore som pozadovala a do dvoch tyzdnov som bola prec aj s vecami ;) Trapit sa vo vztahu nema vyznam ani v 19tich ani v 30tich ani v 50tke.. Samozrejme, ide o to, ci su to veci , ktore prekazaju natolko, ze su nezlucitelne so spolocnym fungovanim alebo nie.. Ale vedy rovnako ako dnes som neznasala, ked mi niekto povedal "ja mat tvoj vek a svoj rozum"..To je akoby niekto rovno povedal - si hlupa, neskusena, nic nechapes.. Preto sa mi nepacilo, ked sa to tu zvrhavalo na vekovu debatu..

a2303
7. nov 2012

Veci, ktoré popisuješ určite zažíva každá žena z času na čas.. to je vo vzťahoch podľa mňa normálne, že treba na nich pracovať a určite v každom vzťahu sú krízy a "hluché" obdobia. Je len potom na manželoch (pároch) ako sa s tým vysporiadajú a čo spravia pre oživenie vzťahu a znovu nájdenie. Ale podľa mňa ty si na takéto problémy ešte mladá, vlastne váš vzťah... ak je to teraz takto, tak čo bude o cca 10 rokov s dvoma deťmi? Ja by som si asi na tvojom mieste premyslela svoje priority a to,čo vlastne od života chcem. Ale toľko viem, že v 19tich by som sa s takýmito vecami určite nechcela trápiť... ☹ Nikdy nezabudnem na svoju prvú lásku, dvoril mi od 14tich do 18tich rokov, booože ako som ho len ľúbila. Myslela som si, že keď nebude so mnou, tak prestanem existovať a že tá bolesť ma hádam zabije... Nevedela som si predstaviť život bez neho. Ale potom prišlo niečo také ako u Teba, zaujímal sa o mňa ale nie tak ako som to čakala. Len sa tak pretĺkal životom, nemal plány, nemal ciele, nechcel cestovať, nechcel si robiť školu a vtedy som si uvedomila, že ja sa teda životom pretĺkať nechcem... Tak som sa s ním rozišla /bolo to najťažšie čo som dovtedy zažila), potom prišla moja láska života, môj terajší partner 😵 sme naladení na jednu frekvenciu a ďakujem Bohu, že som sa vtedy tak rozhodla ako som sa rozhodla. Keď sme sa dali dokopy obaja sme si našli prácu, veľa sme chodili na zábavy, do kina, cestovali sme (usa, paríž, írsko, chorvátsko.. kam sa len dalo) a boli sme šťastný 😵 a aj sme 😵 o asi 9 rokov na to sa nám narodila dcérka a potom synček, popri tom sme si spravili vysokú školu (partner už druhú) a sme šťastný, že sa máme. Určite aj u nás boli obdobia krízy ale vždy sme si uvedomili, že sa ľúbime, tak musíme na vzťahu pracovať. Ja Ťa týmto nechcem na nič nahovárať, ty musíš zvážiť čo od života očakávaš a aké máš ciele... žijeme len raz, a mladá si tiež len raz... prajem všetko dobré!

jabadaba
7. nov 2012

@monyccka suhlasim s tebou v tom, ze je jedno aky vek, v kazdom si zena zasluzi pozornost. Ale ja by som zasa nebrala vetu "mat tvoj vek a svoj rozum" negativne. Naozaj to tak aj ja vnimam, hoci teda ja som nic take nrobila, aby som musela nejak obzvlast lutovat. Ale su iste veci, ktore by som robila inak mat dnesne skusenosti, dnesny pohlad na svet a pod. A ja napr. osobne som strasne rada, ze mi mama vstepovala na co mam este kopec casu, nijak ma to neiritovalo. Hovorila mi to v dobrom, z vlastnej skusenosti, kedze ona sa vydavala relativne mlada, hned mala dieta, skola dokoncovana uz obtiazne a starosti, ktore skutocne mohli na nu este pockat. A to ma skvely vztah s otcom, aj ho taky mala, len teda s odstupom rokov to hodnoti, ze mohla na iste veci este pockat. 😉

denae
12. nov 2012

@simca1702 ... 🙂 🙂 🙂ale veď sa nič nedeje, akurát len to, že ten tvoj priateľ si je tebou len príliš istý...nemusí už u teba ničím novým zaujať lebo už ťa zaujal, nepotrebuje si ťa už nijako získavať lebo už si ťa získal...má čo chcel, vyhral...tak načo sa bude ešte viac namáhať... 😉 to je pre chlapa príliš unavujúce 🙂 🙂 a že tebe sa to máli a chceš viac? ... nuž jednoducho smola, ale tvoja 😉 Tak to zober ako fakt a ak to nejde, tak si priprav veľa, veľa,veľa kapesníčkov....chlapi sú skrátka takí a iní nebudú... ☹ ☹ samozrejme česť výnimkám, ale tých je tak strašne málinko...

Strana
z3