Aj vaši chlapi sú takí?
aj váš muz si necháva šiť od matky? Moj ma 34 mame 3 deti a ked sa mu cosi zatrhne alebo roztrha,pyta sa najskôr matky vi mu to zasije ( a to žijeme dalej od nej). Niesom ziadna ľavá a nemehlo, ved som vychovala a vychovávam nade deti ale on proste mamanek,mamka vie lepšie. Robia to aj vasi chlapi alebo ma to uraza zbytočne?
@zuzuliatko18 ha ha presne pre toto môjho drahého aj svokra strihá :D ja by som to nemohla počúvať, že ešte tuto si mi nechala a podobné veci :D
Moj to nerobi ale on je iny extrem on hned si kupi nove 😂🤦🏼♀️
Moj tiez odnesie mame a ja radsej svokre ako svojej mame 😁
Môj za mamou neutekám. Svokra má 71 rokov a skôr oni mne dajú zašiť než muž im....tieto veci si musíte vydiskutovať medzi sebou. Je jedno ako to majú ine ženy. S tvojim mužom žiješ ty. A ak nechápe že ťa to trápi opýtaj sa ho ako by sa cítil keby si ty o pribitie klinca, či zasrobovanie uvoľnenej matice voláš svojho otca či brata a nie jeho tvojho muža....
Ja takýto problém nemám 🙊svokra je ľavá... A to doslova
Nie môj muž si zasije sám, on vie aj variť aj piecť perfektne 🤗💖
ak to berieš tak, že tým dáva najavo tebe, že si neschopná a ty by si dávala najavo jeho neschopnosť, keby si zavolala otca, tak len vyrábaš zbytočné problémy. Pýtala si sa ho, prečo to nedá zašiť tebe a nesie to mame?
Ozaj a spýtala si sa muža prečo to nesie mame a nie tebe?
Možno len chce potešiť mamku tým ze je potrebná, že ju niekto potrebuje....
Kašli na to, nerieš 😉
to dosť podstatne mení situáciu, keď vie, že ti to prekáža a robí to schválne. V tom prípade by som nevolala otca, ak by sa niečo v domácnosti pokazilo, ale kamaráta, vyšportovaného fešáka 😎, Nehnevaj sa, ja sa ale nemôžem zbaviť pocitu, že neznášaš svokru, mňa by ani nenapadlo sa týmto zaoberať.
neznepríjemňuj si zbytočne život somarinami.
AUTORKA:
Môj muž si zašíva veci sám, keď treba. Ja neviem šiť, nebaví ma to, neriešiť už proste také veci. A keby to dával šiť svojej mame a čo?
Kde je napísané, že toto je uloha manzelky? Uloha zeny je milovať manžela 🙂 to stačí
Ja si zasivam veci sam, aj na stroji. Naucila ma to moja babka, nech raz nemusim otravovat svoju ženu, keď budem starší... A naucil som to aj svoje deti, bez ohladu na pohlavie. No není som ja pokrokovy rodič?
A to tak casto trha veci? Asi preto chodi za mamou, aby si mu nenadavala :D ked vie za ake veci sa vies oduvat
autorka podľa mňa by si si to hlavne ty mala upratať v hlave, že prečo ti to vadí, bud si nevážiš sama seba a považuješ to zbytočne za svoje poníženie alebo súperíš so svokrou. Ale tvoja hodnota nie je v tom či niekomu zašiješ alebo nezašiješ veci, hodnota je v tvojej osobnosti. Ja nerada šijem, nevadilo by mi to a osobne si myslím, že naša generácia to ani moc nevie, kedže teraz ked sa niečo roztrhá necháš na handru a kúpiš nové za pár eur, ja šijem minimálne-len nové veci ked niekde povolí spoj a aj tak mám nervy či to zašijem dobre a ako to vyrábajú, tá staršia generácia má v tom lepšiu prax, kedysi sa veci používala úplne do zodratia a robili to často.
Ved tak to chyt a zasi ty, a povedz, ze netreba mame volat... ked ti to prekaza. Mne je to uprimne jedno kto si kam co da zasit, tiez mal moj chlap taketo napady, ze odnesie babke atd. Ale neodniesol, lebo nestihol a ked je raz daco znicene a neviem to zasit, ide to do smetneho kosa. Jeho mama by to iste nezasila lepsie ako ja. Ale keby aj, bolo by mi to jedno :D
Ja som ľavá a môj si to zasije sám 🤣🤣 krajšie ako ja.. čiže nie, nedáva to mame.. ale jasne gombík, nejaké malé roztrhnutie zvládnem aj ja, nech zase nie som moc sebakriticka..
Ked sa mama raz pominie tak dame dakomu sit..preco by som to mala sit ja? :D ved tu v okoli sije hocikto na stroji..
Raz takto odniesol špinavé tričko mame domov oprať, lebo vraj u nás sa vyprať nedá, lebo je stále zatuchnuté. Skoro som sa od hanby prepadla, akú neschopáčku zo mňa spravil. Pri tom tým tričkom najskôr tri dni utieral mokrú podlahu v kúpeľni, nechal ho stáť v koši na prádlo a robil cirkusy, že ho treba oprať iba na 30-tke bez aviváže, lebo inak sa zničí. Po tomto zážitku som sa s ním už nes*ala, tričko hodila do práčky na 40-tku s coccolinom a voilá, tričko voňalo ako nové. Odvtedy sa už neodvážil nič takto brať domov mame.