icon

Aj vy máte doma hlúpych dobrákov?

1. aug 2020

Zeny, mate aj vy takych hlupych dobrakov, ci to len ten moj. Minuly rok v zime chodil na fusky cez jedneho znameho, dlhoval mu 250€. Volal mu asi 3 krat, potom mu to uz bolo trapne. Tuto zimu opat, a zase posledna fuska nevyplatenych 200€. Cez koronu muz nerobil, kamarat sa mu ozval, kazde € dobre, no tentokrat 450€. A dnes mu napise, ci mu zajtra nepride kamaratsky pomoct na jeho stavbu. Jediny volny den v tyzdni. Dcera ho vidi 20 min denne. Som mu povedala, ze ak pojde, nech sa eovno pobami.

ljzozv
2. aug 2020

Dobré si mu povedala. On nevie povedať nie kamarátovi a ty sa budeš hádať s ním kvôli kamarátovi a peniazom... Ach

rebellefleur
2. aug 2020

Ja mam takého chlapa. Koľko mu dlzia ani nevravím radšej, ale stačí, že mu zavolajú, tak hneď letí a ide makať a je jedno ci je to víkend, večer.. Fajne sme sa tiež kvôli tomu vadili

autor
2. aug 2020

@ljzozv na tie peniaze uz kaslat, len mi vadi, ze sa necha takto vyuzivat a nevie povedat nie. Ale ked on potrebuje pomoct, nik nemoze.

mata1001
2. aug 2020

Zdvihni tel.zavolaj kamaratovi a povedz mu , kym mu nevyplati dlzne peniaze, tak robit nepojde.Ano, strapnis manzela, ale tak ked si nevie otvorit ústa....

danica2711
2. aug 2020

nie je to taký delikátny problém, aby si ho sem musela dávať anonymne...

brendaa
2. aug 2020

Ja mám ochotného muža, zas nie "hlúpeho" , takže odtiaľ potiaľ platí u neho, no samozrejme pár krát sa aj on popálil.
Myslím že tvoj má troška prehodené priority.
Skús sa s ním porozprávať, povedz mu ako to vidíš ty, či mu nie je ľúto dcérky, že je tak málo s ňou.
Držím palce

h2
2. aug 2020

@danica2711 Už som tu väčšie blbosti videla, ako anonymné. Píše o svojom mužovi, že je hlupák, takže za mňa dobrý dôvod na anonymný príspevok.

janeninka
2. aug 2020

Ach asi len na ozaj rozhovor. Jasbe pomenuj potreby- svoje aj dcerky. Zdorazni, ze to vyrzne zasahuje do vasho rodinneho zivota...
Ved ked on este po tom vsetkom ide tak, tak naco by mu platili?? Keby to bolo aspon na dobru vec a pod.ale na nom niekto slusne zaraba..

ljzozv
2. aug 2020

No ale tie peniaze si mohla vraziť do nejakého výletu...
Prípadne do dieťaťa...
A to mu nevadí, že minie čas, ktorý mohol byť s vami a daruje svoj čas a energiu niekomu, kto ho len využíva?

eva_eva
2. aug 2020

Môj takýto bol tiež kým nepadol na držku, ptoom si priority prehodnotil. Keď jeho kamaráti niečo potrebovali, vždy si našiel čas a letel im pomôcť a keď sa garde otočilo a potrebovali sme my, tak neprišiel z jeho kamarátov nik, to bolo pre neho veľkým vytriezvením.

hopsadobrandejsa
2. aug 2020

To su teda "kamarati" na pohladanie. Ked raz daco slubim tak sa toho drzim. Taketo vyzierky by som poslal ku dnu rychlejsie nez kotvu lode.

sunny8
2. aug 2020

Ja som mala takého muža .. dobrák od kosti .. mamička ho pekne vedela zneužívať nonstop u nej niečo robil 🙄

karolinakr
2. aug 2020

@eva_eva a ako to brali kamoši, keď už prestal pomáhať?

deti95060810
2. aug 2020

ja už by som aj za kamarátom išla a povedala si svoje.... nepoznáš ho? Aj keby som ho nepoznala tu námahu by som si dala aby sme sa spolu porozprávali. najlepšie z očí do očí...potom by si rozmyslel či by vyvolával aj po rozhovore...

eva_eva
2. aug 2020

@karolinakr Boli urazení, dokonca ja som bola tá, čo ho húcka, pohádali sa, teraz sa len pozdravia, ale tak čo narobí. Nečakala som, že to takto dopadne, ale to je dôkaz toho, že kým človek ustupuje je dobre, ale keď sa vzprieči už je z toho problém. Na nervy.

renoarik
2. aug 2020

ľudia sú svine využívačné, muž by si to mal uvedomiť, tiež by mi to vadilo mať takého čo si nevie dupnúť... ako taká bábovka 😕

veronika65
2. aug 2020

Môj je taký istý 🙄 beží každému pomáhať, ale keď sme prerábali tak radšej sa tváril, že on si všetko urobí sám (možno si uvedomuje žeby ani neprišli) 🤷‍♀️ mne stačilo stále, keď sme boli vonku s jeho najlepším kamarátom a nahodila som, že by sa nám zišla s niečím pomoc, vždy mal x inej roboty, pritom chlap nezamestnaný a doma nerobí nič....