icon

Aká bola vaša životná láska? 🙂

katlak
10. jan 2019

Ahojte, co tak trochu pospominat? Ako ste sa sa spoznali s partnerom? Bola to laska na prvy pohlad? Ako vas poziadal o ruku? Alebo vy jeho? :P Kolko ste boli spolu ked ste sa zobrali? Ako ste vedeli ze to je "ON" ten vas pravy princ? 🙂

Strana
z3
lubicagasparik
11. jan 2019

@ewell13 ale aj taký je život,je to ťažké s 3 deťmi,sama,ale viera v Boha mi pomáha.Pre mna bol bojovník,ostatný rok pred smrťou mal bolesti a potom sa to len stupnovalo,už mu je lepšie,netrpí.😢

jenkka
11. jan 2019

@babika890 najprv si myslel,že chcem vystrašiť. Potom sa začal vyhrážať a nakoniec súhlasil s rozvodom a bol by mi ochotný platiť aj za sex 😁😂😂

babika890
11. jan 2019

@jenkka
No vidíš, tak si zrejme neskoro uvedomil že niekde robil chyby, keď si si šťastie našla inde. Poznám viacero párov kde si chlapy nevážia svoje ženy, chodia po krčmách, doma nadávajú žene a tak... Keď sa nakoniec chce žena rozviesť , tak sa z toho nevedia spamätať... Heh...
A s tým novým si šťastná ?

jenkka
11. jan 2019

@babika890 tento vzťah je úplne iný ako prvý. O dosť ťažší a burlivejsi, ale som rada ze mám toho už terajšieho manžela. 😊

swetluska
12. jan 2019

@katlak tiez pokec,po 1,5hodine som mu povedala ze sa mi nepaci a ze uz sa s nim nestretnem on to iste🙂 tak sme sa rozlucili, pri aute sme zistili ze nemame nikto kam sa mame vecer ponahlat, tak sme sa nezavazne zacali rozpravat, uz nie tak ako na prvom rande ale kedze sme vedeli ze sa nestretneme tak by som to povedala ze Mega uprimne ziadne namotavky. A rozpravali sme sa do rana ako keby sme sa cely zivot poznali,kazdy z nas uz dost zazil a vlastne sme zistili ze cely zivot sme okolo seba kruzili ale nikdy sa osobne nestretli, teraz mame dcerku a caka nas svadba. A je to najuzasnejsi tatino a dusevne krasny clovek😍

ketere
12. jan 2019

@lubicagasparik je mi to luto 😪 drzkaj sa, veeeela sil prajem...

babika890
12. jan 2019

@jenkka Teraz tak troška nerozumiem, ako ťažší a búrlivejsí ? Čo je nervak ?

lijka80
12. jan 2019

@babika890 čo vyzvedas sukromie?

lubicagasparik
12. jan 2019

@ketere dakujem pekne,snažím sa,aj ked niekedy je to také ťažké............😔

babika890
12. jan 2019

@lijka80
A ty čo rýpeš ?...
Ja sa len tak pýtam. Veď aj tak nikto o nikom nevie kto je...

elizita
12. jan 2019

Boze, ten pupakovy spoluziak vychudnuty povedal spoluziackam, ze sa mu lubim. Ktory to je vlastne? Tato info sa ku mne dostala na konci 2.rocnika SŠ. Mali sme "az" 8 chalanov, pre mna nezaujimavych. O mesiac prisiel koncorocny vylet a tento pupakovy chalan tam na nas vytasil gitaru a dostala som sancu ho konecne viac spoznat. Kym sme sa ustalili, dospeli, pochopili, ja som si presla 2 vztahmi s tym istym 😀, no po cely cas nas to k sebe nejako tahalo, presli sme si vselicim. Vo 4.rocniku sme vypomahali v satni na jednej stuzkovej a odvtedy sme spolu. On studoval v TN, ja najprv v BB potom v NR, po skole sa ku mne do NR nastahoval, po 1,5r spolocneho byvania sme sa vzali , cize po 7,5 r vztahu, 3r po svadbe sa nam narodila 1.dcerka a druha je tu coskoro s nami. Po 14 rokoch si nie raz hovorime aki sme spokojni, ze sme sa nasli a ze je vsetko tak ako ma byt a sme spolu stastni velmi!

nurielka
Autor odpoveď zmazal
nika898
12. jan 2019

@katlak jej dakujem za tuto temu. Svojho muza som spoznala pred 10 rokmi. Bolo to blazniva laska na prvy pohlad. Bala som sa ci to nebudle len letny flirt lebo obidvaja sme mali ist na VS a kazdy v inom meste ale nastastie nie. Brali sme sa po skonceni VS a takmer presne 2 roky od svadby sa nam narodil prvy syncek a o dalsie 2 roky uz druhy. Ako som vedela ze je to ten pravy princ? Asi na 3 rande som mu povedala ze okolo mojej 25 chcem mat prve dieta. Neutiekol ale usmial sa a povedal "moze byt ale troku neskor aby sme mali po skole" a tak aj bolo 🙂

jenkka
12. jan 2019

@babika890 vyženil si dve deti + plus jedno spoločné , 2,5 izbový byt a perfekcionista k tomu 😁

kali23
12. jan 2019

Životná láska je pre mňa syn 😍 a pre manžela tiež.
A naša láska začala netradicne. Ja, čerstvo rozídená, v podnájme ešte s bývalým... On blúdil vzťahmi a hľadal.... V práci nám nieco riešil. Hneď ma pozval na kávu. Prišiel mi strašné sebavedomý, tak som odmietla. Ale staršie kolegyne, skúsené ženy, mňa dohadzovali jemu a mňa prehovárali, nech mu dám šancu. Tak som s nevôľou teda šla... Za pár dní má nastahoval k sebe... A... 17 spoločných rokov za nami, 10 manželia. 😊 Syn má 6. Že je človek, s ktorým chcem zostarnut som zistila v najtahsich chvíľach mojho zivota...milujem ho rokmi viac a viac 😊 kolegyniam sme obaja vďační, fakt mali na Tom veľký podiel 😁

babika890
12. jan 2019

@jenkka To že ,,perfekcionista,, myslís ako ? Napr. : ze potrebuje mať doma stále všetko typ top vyleštené a tak ?

jenkka
13. jan 2019

@babika890 áno,chcel 😁 ale pri troch deťoch to nejde

babika890
13. jan 2019

@jenkka Chápem ta, no musím povedať že aj môj je taky perfekcionista... Máme iba jedno dieťa, tak sa to ešte ako tak dá zvládať, no keď budeme mať časom viac, tak neviem... Inak úprimne, si spokojná s tým aký je ten tvoj ? Lebo ten môj, ešte len dojde domov a hneď pozerá či je čisto... Nie že by som bola bordelarka, to nie, ale on až príliž vyžaduje super cistotu... A pritom mi doma s ničím nepomôže, veď on ,,chodí do práce,, , to je jeho obhajoba...

montemotherone
13. jan 2019

@katlak spoznali sme sa pri našom spoločnom koníčku. Po mesiaci sme spolu bývali, po 5 mesiacoch sme sa nejako zhodli, že by sme sa aj mohli vziať a po roku bola svadba. Bude to znieť divne, ale to, že je ten pravý som zistila, keď bol u mňa v práci. Čakal ma, ešte som potrebovala niečo dokončiť. Bol hladný, mali sme tam spoločnú chladničku, v ktorej mal šéf vajíčka. Tento môj chlap sa rozhodol, že si z nich urobí praženicu. Najprv som sa zľakla, som typ, "poslušného dievčatka", ktoré nechce svoje okolie obťažovať svojou prítomnosťou a mám problém sa v praktickom živote presadiť 🙂 On to ale pohodovo uzavrel- veď mu kúpim druhé, vybavené.
Jednoducho mi zaimponovala jeho reakcia a v tomto som sa nemýlila. Sme spolu 20-rokov. Je to praktický chlap, ktorý ma drží pri zemi, vie nás zabezpečiť a postarať sa o materiálne zázemie rodiny 🙂 To som do života potrebovala. Práve vtedy som mala divný vzťah so zadaným/nezadaným chalanom, ktorý sa so svojou priateľkou rozchádzal/nerozhádzal... a ja som len čakala. Tento môj muž bol pravý opak. Potrebovala som mať vedľa seba rozhodného chlapa. Náš vzťah bol miestami vášnivý, kritický, taliansky 🙂... teraz máme pokojné a veľmi dôverné obdobie. Myslím, že nikdy sme si neboli bližšie. Láska má naozaj rôzne podoby. Aj keď postupne vymizne vášeň, zaľúbenosť... získava akúsi patinu, dozrieva, ustáli sa a prehlbuje. Bohužiaľ sú k tomu väčšinou potrebné práve tie veci, ktoré vzťahy v súčastnosti ukončujú. Konflikty, problémy, bolesti a trápenia. Práve tie môžu dvoch spojiť naveky. Veľa ľudí sa nimi dá ale rozdeliť ☹

danielahamar
13. jan 2019

U nás to bolo tak, že najprv som ja chcela jeho, on mňa nechcel, potom chcel on mňa, ale ja som už nejako nemala záujem, cele toto divadielko trvalo dva roky, potom sme hneď vedeli, že chceme mať spolu dieťa, po pol roku chodenia sme sa vzali, bejby bolo už na ceste, sme spolu 16rokov, mame dve deti aj spoločného psa😁 vymeniť ho už nemôžeš, stal ma veľa peňazí a on tiež nie, lebo čo mu naši zaplatili, aby som nezostala stará dievka, tak už minul a reklamovať sa už neda😂🤣

babika890
13. jan 2019
jenkka
13. jan 2019

@babika890 no začiatky boli extra ťažké... priznávam. On ako kedy spravíme raňajky,alebo niečo spraví. A má svoj koníček , ktorý ho uberá o dosť voľného času a ja mu to tolerujem. 😉 Mali sme pár krát riadne výmeny názorov. Lenže chodim do práce, z domu odchádzam pred 6.30, čo znamená vychystat všetky deti,porozvat a prichádzam.ja s deťmi po 17tej. Plus najmladšia skoro 3rocna do dnes neprespi celú noc, tak už veľmi nepinda. 😁 Lebo s deťmi sa učím ja a vlastne všetko ja.

babika890
Autor odpoveď zmazal
babika890
Autor odpoveď zmazal
babika890
13. jan 2019

@jenkka
Chapem. A zvládaš to všetko ty sama ? Keď vidíš aký je, tak aj neľutuješ troška za prvým manželom ? Dúfam že sa nehneváš že sa také pytam.🙂Vieš ze si ma troška aj povzbudila ? Lebo som si myslela, že to len ja mám také ,,šťastie,, ... U nás som tiež na všetko len ja, ja a zasa ja... Kým som na materskej, tak reku ok, no keď potom nastúpom do práce, tak som zvedava ako sa ľady budú lámať. Lebo môj si až príliš zvikol na to, ze doma má ful servis bez pohnutia prsta... No ja som aj chcela aby mi pomáhal, no on hneď samé výhovorky prečo nie...
PS: každý chlap má nejakú vadu, no každý iným smerom...🤨😁

jenkka
14. jan 2019

@babika890 ja som si to v podstate urobila sama. Lebo počúvať veci okolo toho ako sa dajú urobiť inak sa mi nechce 😁 u nás funguje systém, že nič netreba kým mu to nepoviem aby spravil 🤣 môj nemá problém to urobiť ale pri troch deťoch sa mi nechce dávať aj jemu pokyni 😉 a vôbec neľutujem za mojim ex 😎

sajuli
14. jan 2019

@lija22 wau nechapem ze je to tak podobne somnou, tiez novy kolega, 21 a ja 30, v praci sme si rozumeli tak sme sa dohodli ze pojdeme von len tak, ked mi blahozelal k narodkam dali sme si pusu na lice ale uz sme vedeli ze tam nieco iskri, netrvalo dlho a dali sme sa dokopy, sme z inych krajov, jeho tatko povedal tolko ste sa hladali kym ste sa nasli, lubime sa coraz viac, cakame spolu dietatko, tesim sa na zivot s nim

lija22
15. jan 2019

@sajuli waaw cosi no ja odpadnem! 👏👏😜 drzim vam palce

Strana
z3