icon

Aké najlepšie rozhodnutie si v živote urobil/urobila?

12. máj 2025

Asi by som to nemala hovoriť nahlas, ale... moje najlepšie rozhodnutie bolo odísť od otca svojich detí. Nie preto, že by bol zlý človek – ale preto, že som vedela, že sa v tom živote dusím. Dnes viem, že to bolo správne. Pre mňa. Pre deti. Pre pokoj v duši.

majlo1234
12. máj 2025

Zatial to vyzera tak, ze som si dobre vybrala muza. Aj ked som ho zo zaciatku nechcela.😆

btus
Autor odpoveď zmazal
grof_monte_christo
12. máj 2025

Že som sa nevydala a nemala deti, len preto, že sa to patri. Žijem plnohodnotný život aj bez rodiny a pred 50 som si našla priateľa 🙂

jennky13
12. máj 2025

ze som svoj zivot dala Bohu, ako presvedcena ateistka, plna svojich planov. Dovolila som Bohu, aby mi hovoril do zivota, ucil ma rozlisovat co je dobre a co je zle .....naplnil ma zmyslom zivota, pocitom bezpecia a istoty....dal do mojho zivota manzela, priatelov, deti ....ale hlavne vzdy bol a je so mnou

vilma7
12. máj 2025

Odišla zo Slovenska

biba_18
12. máj 2025

že som sa začala venovať sebe bez ohľadu ako sa to páči alebo nepáči okoliu ...

felycity
12. máj 2025

najlepšie rozhodnutie v mojom živote bolo, že som dala šancu vzťahu a našla životnú lásku a úžaného partnera ( skoro sa tak nestalo ) a aj po 26 rokoch to stále je to najlepšie rozhodnutie ..

ava987
12. máj 2025

Odišla som v Bc. ročníku z VŠ ktorú som nenávidela. No a potom kompletná zmena pohľadu na rodinu/manželstvo, dala som tomu šancu a bolo to pre mňa to najlepšie, čo som mohla urobiť.

tenerifka
12. máj 2025
@vilma7

Odišla zo Slovenska

@vilma7 aj ja

k_a_j_k_a
12. máj 2025

Mne pred 20timi rokmi mama povedala, že si mám vybrať 🤷‍♀️ oni alebo manžel. Svoje rozhodnutie som to ani na sekundu neoľutovala.

fotoarch
12. máj 2025

Matkou troch deti , nie som super matka, ani z rychlika, skor matka-macka - deti preziju , je to ich boj . Ale je to jedina hodnota ktoru vnimam.... A viem ze su tu docasne, ze vyletia, odletia ... Ale ten pocit , ze sme team - ten je najviac ... Snad sa dockam raz aj potesenia z krdla vnucat 🙂.

abbey1
12. máj 2025

Mať deti, stáť pri nich, umožniť im ich spôsob vzdelávania a ešte moje rozhodnutie pracovať sama na seba.

lindusss2016
12. máj 2025

Ze som sa v dospelosti prihlasila na pomaturitne stuium na zdravotnicku skolu a uplne zmenila zameranie

ma77
12. máj 2025

Vydať sa za môjho manžela s ktorým som už 30 rokov ❤️

dadis
13. máj 2025

Zase bot 🙄