Aké najlepšie rozhodnutie si v živote urobil/urobila?
Asi by som to nemala hovoriť nahlas, ale... moje najlepšie rozhodnutie bolo odísť od otca svojich detí. Nie preto, že by bol zlý človek – ale preto, že som vedela, že sa v tom živote dusím. Dnes viem, že to bolo správne. Pre mňa. Pre deti. Pre pokoj v duši.
Že som sa nevydala a nemala deti, len preto, že sa to patri. Žijem plnohodnotný život aj bez rodiny a pred 50 som si našla priateľa 🙂
ze som svoj zivot dala Bohu, ako presvedcena ateistka, plna svojich planov. Dovolila som Bohu, aby mi hovoril do zivota, ucil ma rozlisovat co je dobre a co je zle .....naplnil ma zmyslom zivota, pocitom bezpecia a istoty....dal do mojho zivota manzela, priatelov, deti ....ale hlavne vzdy bol a je so mnou
Odišla zo Slovenska
že som sa začala venovať sebe bez ohľadu ako sa to páči alebo nepáči okoliu ...
najlepšie rozhodnutie v mojom živote bolo, že som dala šancu vzťahu a našla životnú lásku a úžaného partnera ( skoro sa tak nestalo ) a aj po 26 rokoch to stále je to najlepšie rozhodnutie ..
Odišla som v Bc. ročníku z VŠ ktorú som nenávidela. No a potom kompletná zmena pohľadu na rodinu/manželstvo, dala som tomu šancu a bolo to pre mňa to najlepšie, čo som mohla urobiť.
Mne pred 20timi rokmi mama povedala, že si mám vybrať 🤷♀️ oni alebo manžel. Svoje rozhodnutie som to ani na sekundu neoľutovala.
Matkou troch deti , nie som super matka, ani z rychlika, skor matka-macka - deti preziju , je to ich boj . Ale je to jedina hodnota ktoru vnimam.... A viem ze su tu docasne, ze vyletia, odletia ... Ale ten pocit , ze sme team - ten je najviac ... Snad sa dockam raz aj potesenia z krdla vnucat 🙂.
Mať deti, stáť pri nich, umožniť im ich spôsob vzdelávania a ešte moje rozhodnutie pracovať sama na seba.
Ze som sa v dospelosti prihlasila na pomaturitne stuium na zdravotnicku skolu a uplne zmenila zameranie
Vydať sa za môjho manžela s ktorým som už 30 rokov ❤️
Zase bot 🙄

Zatial to vyzera tak, ze som si dobre vybrala muza. Aj ked som ho zo zaciatku nechcela.😆