icon

Aké návyky zmenili váš život k lepšiemu?

10. aug 2025

Čo ste zmenili aby vám bolo lepšie? Fyzicky aj psychicky?

zuzinka888
10. aug 2025

Silovy trening- postava lepsia ako v 20 a to som fodila4x. A pravidelne vycistena hlava a telo plne endorfinov.

jana_eyre_2
10. aug 2025

Obmedzila som mobil a denne makám v práci.. fyzická práca najlepšie vypne hlavu, ma len jednu nevýhodu, že doma som vypnutá..

maca1984
10. aug 2025

Beh lesom
Čas len pre seba.
Dovolenka pri mori ( aspoň raz ročne )
Toto sú veci čo mne vyčistia hlavu, dobijú mi baterky.

oskvarka
10. aug 2025

Nekupujem vôbec žiadne sladkosti.

pribinak
10. aug 2025
@oskvarka

Nekupujem vôbec žiadne sladkosti.

@oskvarka zomrela by som

zic
10. aug 2025
@pribinak

@oskvarka zomrela by som

@pribinak ved nenapisal(a), ze ich neje... len ze ich nenakupuje 🙂 🙂 🙂

pribinak
10. aug 2025
@zic

@pribinak ved nenapisal(a), ze ich neje... len ze ich nenakupuje 🙂 🙂 🙂

@zic to je jedno ….ja a coko sme best friends

oskvarka
10. aug 2025
@pribinak

@oskvarka zomrela by som

@pribinak neznamená že ich nejem ak od niekoho dostanem a hlavne deti...dnes na každom krúžku či aktivite deti ponúkajú sladkosťami 🤦 a pečiem koláče ...dávam do nich cukor...asi 1/3 množstvo

knmmch
10. aug 2025

@anonym_autor úplne som vypustil alkohol🙂

billy_jean
10. aug 2025

Prestala som fajčiť, eliminovala som alkohol a kofeín na 0. Začala som jesť viac surového ovocia a zeleniny, zaradila som orechy, vylúčila som údeniny, červené mäso a zbytočné jednoduché cukry (sladkosti, čokolády, keksíky). Začala som sa viac hýbať, ráno 20 min cvičenie, cez deň aspoň 10 000 - 15 000 krokov a pravidelné cvičenie 3x do týždňa. Pijem už viac menej iba čistú vodu alebo nápoje bez cukru. Eliminovala som sociálne siete a vrátila som sa späť ku knihám a ku učeniu sa cudzích jazykov. Spím každý deň aspoň 8 hodín a každý večer pred spaním sa poďakujem aspoň za tri veci z toho dňa alebo všeobecne z môjho života. Naučila som sa lepšie nastaviť hranice medzi prácou a súkromím, čo mi pomohlo znížiť stres, ale trvalo mi to roky.
P.S. A po 40tke sa už riadim heslom: "Nebež, lebo z*ebeš"!😊

marsmykkok
10. aug 2025

Naučila som sa ráno vstávať pred siedmou aj vo voľné dni, na tom ranné vtáče dále doskáče je veľký kus pravdy 😉

letfenixa
10. aug 2025
@marsmykkok

Naučila som sa ráno vstávať pred siedmou aj vo voľné dni, na tom ranné vtáče dále doskáče je veľký kus pravdy 😉

@marsmykkok syn od narodenia vstával o 4 až do cca 5 rokov, asi už nikdy nevstanem dobrovoľne skôr ako treba.

simsalabim
10. aug 2025
@letfenixa

@marsmykkok syn od narodenia vstával o 4 až do cca 5 rokov, asi už nikdy nevstanem dobrovoľne skôr ako treba.

@letfenixa presne to iste moja starsia. A tiez skoro vstavam len do prace, lebo musim.

ivangeline
10. aug 2025

Joj veľa, mám pevný režim, prispôsobujem okolnostiam. 🙂 Cvičenie, modlitba, spanok, rozhovor, vyvážená strava, rozvíjanie vzťahu s manželom, neprestajne vzdelávanie sa v tom, čo ma baví.. sú také naj oblasti.

zuzanka.zuzu
10. aug 2025

zarábam viac peňazí. môj život sa vďaka nim rapídne zlepšil 😎 fakt odporúčam 😀

lucia13022023
10. aug 2025

- cvicenie
- beh
- me time
- mobil max 2h denne
- správna spankova rutina

bg92
10. aug 2025

Cvicenie

grof_monte_christo
10. aug 2025

Odkedy sa venujem záhrade a pestovaniu kvetin

janickacrazy
10. aug 2025

@anonym_autor u mňa pravidelná meditácia, som oveľa pokojnejšia a spokojnejšia a snažím sa spať aspoň 6, ideálne 8 hodín v noci

eeffka
10. aug 2025
@billy_jean

Prestala som fajčiť, eliminovala som alkohol a kofeín na 0. Začala som jesť viac surového ovocia a zeleniny, zaradila som orechy, vylúčila som údeniny, červené mäso a zbytočné jednoduché cukry (sladkosti, čokolády, keksíky). Začala som sa viac hýbať, ráno 20 min cvičenie, cez deň aspoň 10 000 - 15 000 krokov a pravidelné cvičenie 3x do týždňa. Pijem už viac menej iba čistú vodu alebo nápoje bez cukru. Eliminovala som sociálne siete a vrátila som sa späť ku knihám a ku učeniu sa cudzích jazykov. Spím každý deň aspoň 8 hodín a každý večer pred spaním sa poďakujem aspoň za tri veci z toho dňa alebo všeobecne z môjho života. Naučila som sa lepšie nastaviť hranice medzi prácou a súkromím, čo mi pomohlo znížiť stres, ale trvalo mi to roky.
P.S. A po 40tke sa už riadim heslom: "Nebež, lebo z*ebeš"!😊

@billy_jean tak toto je ppci heslo 🤣🤣🤣

jennky13
11. aug 2025

naucila som sa, ze za to, co citim som zodpovedna ja a nie niekto iny. Prinieslo mi to slobodu, uz nie som obet zlych slov, zlych činov niekoho ineho. Neviem ovplyvnit co kto povie alebo urobi, ale viem ovplyvnit ako sa budem citit 🙂

anonym_1996f8
12. aug 2025

Rezim, chudnutie, cvicenie, strava

romiada
12. aug 2025

@anonym_autor
- les, túry
- slnko ,resp.vonku byť čo najviac aj keď len kava, jedlo na balkóne na pikniku
- byt s pozitívnymi ludmi
- riadiť sa heslom "mvp"
Neriesit to čo neviem ovplyvniť, prestať sa trápiť kvôli nálade niekoho iného, veriť ze všetko je tak ako ma byt

sssss123
12. aug 2025

Cvicenie, nezamyslat sa nad tým co nedokážem ovplyvniť, neminat za blbosti ale radšej si plniť sny, nepozerat serial alebo film len preto ze ho všetci žerú a podla mne je o nicom, obklopovat sa pozitívnymi ludmi

zmrzlinka8
12. aug 2025

@anonym_autor neprokrastinovať.
psychicky modlitba.
a fyzicky, veľa chodiť pešo.